- Kategóriák
489 termék
Egészségesebb alternatívák a fehér cukor helyett, mint a barna cukor vagy a panela. Az édesítőszerek és a mézek is jó választásnak bizonyulnak. Fedezd fel a legjobb édesítőket!
Egészségesebb alternatívák a fehér cukor helyett, mint a barna cukor vagy a panela. Az édesítőszerek és a mézek is jó választásnak bizonyulnak. Fedezd fel a legjobb édesítőket!
Szűrés szempont szerint
Rendezés szempontja
Egészségesebb alternatívák a fehér cukor helyett, mint a barna cukor vagy a panela. Az édesítőszerek és a mézek is jó választásnak bizonyulnak. Fedezd fel a legjobb édesítőket!
Növényi kivonatokból, például sztívia, szirup stb. készítve a természetes édesítőszerek egészséges édes ízt adnak receptjeidnek. Az ökológiai méz pedig egy másik egészséges édesítőszer, amely ráadásul további táplálkozási előnyökkel is bír.
Az édesítőszerek vagy édesítőanyagok olyan anyagok, amelyek édes ízt kölcsönöznek az ételeknek és italoknak. A legismertebb a cukor, bár ma már számos cukorpótló létezik, amelyek lehetnek mesterségesek vagy természetesek. A legjobb természetes édesítőszerek, mint amilyeneket a Naturitas-nál találsz, növényekből és növényi kivonatokból készülnek.
Sok egészséges édesítőszer növényekből készül, mint például a természetes sztívia vagy a gyümölcscukor, a gyümölcsök cukra. Egy másik természetes édesítőszer az ökológiai méz, amely vitaminokat, enzimeket és antioxidánsokat is tartalmaz. Ugyanez igaz a szirupra is, amely egy cukorpótló, növényi nedvből, például juhar vagy agávé nedvéből készül, és szintén érdekes táplálkozási előnyöket nyújt. Természetesen mindig mértékkel fogyasztva.
Másrészt, ha nem fogyasztunk túl sokat, a fehér cukor (cukornád- vagy répacukor) is egészséges, különösen az ökológiai termesztésből származó. Egyre népszerűbb alternatíva a barna cukor, amely kevésbé feldolgozott, bár nem tekinthető teljes kiőrlésű cukornak, és ugyanannyi kalóriát tartalmaz, mint a fehér. A panela is egyre több hívet szerez, amely egy paszta, amit úgy állítanak elő, hogy a cukornádat préselik, és hagyják a levet megszilárdulni anélkül, hogy a fehér cukrot elkülönítenék a melasztól.
136 627 értékelés alapján
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.