
Csokoládék
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Szűrés szempont szerint
Rendezés szempontja
- -15%
- -20%Naturitas Essentials
100%-os bio étcsokoládé csomag
2 egységek - 100G2 619,57 Ft Msrp Price 3 284,23 Ft - Dardenne
Mogyorós és csokoládés, 100%-ban növényi kenhető krém
300 G3 075,03 Ft As low as 2 951,65 Ft - Vivani
Prémium étcsokoládé 70% bio áfonyával
100 G (Csokoládé - Áfonya)1 587,77 Ft As low as 1 524,26 Ft - Vivani
Fehér csokoládé bio bourbon vaníliával
80 G (Vanília - Csokoládé)1 607,54 Ft As low as 1 538,90 Ft - Vivani
Prémium étcsokoládé 100%-os bio kakaóbabtörettel
80 G (Csokoládé - Kakaó)1 693,19 Ft As low as 1 620,88 Ft - ichoc
Fehér nugát ropogós – vegán fehér csokoládé pralinéval és mogyoró krokanttal
80 G (Mogyoró - Csokoládé)1 399,53 Ft As low as 1 343,38 Ft - ichoc
White vanilla - vegán fehér csokoládé bourbon vaníliával
80 G (Vanília - Csokoládé)1 495,54 Ft As low as 1 437,98 Ft
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Azonban nem minden csokoládéfajta egyformán előnyös: nem ugyanaz az íze egy tejcsokoládénak, mint egy tiszta csokoládénak; és nem ugyanolyan egészséges egy ipari csokoládé, mint egy ökológiai, organikus vagy bio csokoládé. Fedezd fel a különbséget, és tudd meg, melyik a legjobb csokoládé!
Csokoládéfajták
A csokoládét a kakaóbabból készítik, amely egy meleg éghajlatú területeken növő fa termése. A tiszta kakaó keserű, ezért csokoládé készítésekor vajat és cukrot adnak hozzá. Innen kezdve más összetevőket is hozzá lehet adni, amelyek különféle csokoládéfajtákat eredményeznek:
- Étcsokoládé: legalább 43% kakaót kell tartalmaznia, ha 50-70% fölötti, akkor "tiszta" csokoládénak számít.
- Tejcsokoládé: tejet adnak hozzá. Lágyabb íze van, de több zsírt is tartalmaz.
- Fehér csokoládé: nem tartalmaz kakaóport, csak kakaóvajat, tejet, cukrot és aromákat.
Ezenkívül lehet dióval, gyümölccsel készült csokoládé, valamint más formákban is, mint például a klasszikus csokoládétábla, csokoládékrém vagy kakaódarabok. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a tiszta kakaótartalom, annál egészségesebb a csokoládé.
Ökológiai, organikus vagy bio csokoládé
Az ökológiai csokoládé, más néven organikus vagy bio csokoládé, olyan csokoládé, amely fenntartható gazdaságokból származó kakaóból készül, amelyek nem használnak peszticideket és más vegyi anyagokat. A terméket a lehető legkevesebbet kezelik, nem adnak hozzá tartósítószereket vagy felesleges adalékanyagokat. Az eredmény egy egészségesebb és előnyösebb csokoládé mind a bolygó, mind a kakaót termelő közösségek számára.
Spokojení zákazníci
136 627 értékelés alapján
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.