
Főzéshez való algák
A ehető algák, a tenger ajándéka az egészségesebb táplálkozás élvezetéhez. Bár egyes kultúrák étrendjének részei évezredek óta, az ehető algák viszonylag új felfedezésnek számítanak a nyugati ízlelőbimbók számára.
A ehető algák, a tenger ajándéka az egészségesebb táplálkozás élvezetéhez. Bár egyes kultúrák étrendjének részei évezredek óta, az ehető algák viszonylag új felfedezésnek számítanak a nyugati ízlelőbimbók számára.
Szűrés szempont szerint
Rendezés szempontja
A ehető algák, a tenger ajándéka az egészségesebb táplálkozás élvezetéhez. Bár egyes kultúrák étrendjének részei évezredek óta, az ehető algák viszonylag új felfedezésnek számítanak a nyugati ízlelőbimbók számára.
A főzéshez használt algák kiváló jód-, foszfor-, kalcium-, vas- és egyéb vitamin- és ásványianyag-források. Emellett a Porto Muiños, Algamar és más márkák által kínált nagy választék és különféle formák lehetővé teszik, hogy sokféleképpen beépítsük őket étrendünkbe.
Készíts wakame algás salátát uborkával, szezámmal vagy kedvenc zöldségeiddel és zöldségeiddel, különböző textúrák és ízek kombinálásával. Fedezd fel a nori algák minden lehetőségét, amelyeket főként sushi készítéséhez használnak, de pirítva, szószaidban vagy finom burritók, tacók vagy vegetáriánus wrapek elkészítéséhez is használhatsz.
Az ehető algák közül kiemelkedik a kombu alga is, amely magas fehérje- és vastartalmának köszönhetően nagyszerű a vegán konyhához. Főzd hüvelyesekkel, tésztával, omlettben vagy ízletes pirítóson. Egy másik kevésbé ismert ehető alga a cochayuyo, amely Chiléből származik, és magas rosttartalma miatt nagyon emészthető.
Változtasd a tengert az új kerteddé az ehető algákkal. Próbáld ki őket!
Spokojení zákazníci
136 627 értékelés alapján
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.