
Eladások
Mit tennénk só nélkül? Ez a fűszer az emberiség történelme során alapvető volt az élelmiszerek tartósításához, és napjainkban a főzősó továbbra is alapvető összetevő.
Mit tennénk só nélkül? Ez a fűszer az emberiség történelme során alapvető volt az élelmiszerek tartósításához, és napjainkban a főzősó továbbra is alapvető összetevő.
Szűrés szempont szerint
Rendezés szempontja
Mit tennénk só nélkül? Ez a fűszer az emberiség történelme során alapvető volt az élelmiszerek tartósításához, és napjainkban a főzősó továbbra is alapvető összetevő.
Bár kerülni kell a túlzott sóbevitelt, különösen magas vérnyomás esetén, fogyasztása szükséges a szervezetünk megfelelő működéséhez. Mivel nem tanácsos túl sok sót fogyasztani, a legjobb, ha a legjobb természetes sótípusok közül választasz, amelyek ízt adnak az ételeidnek.
Természetes sótípusok
Bár általában nem figyelünk sokat erre az egyszerű fűszerre, az igazság az, hogy nem minden só egyforma. Különböző sótípusok léteznek eredetük szerint.
A leggyakoribb a tengeri só, amelyet a tengervíz párolgásával nyernek, és finom sóként jelenik meg. Amit durvasónak ismerünk, az finomítatlan tengeri só.
Másrészt ott van a virág só, amelyet kézműves technikákkal kristályosítanak a tengervízből, és ez az egyik legértékesebb sótípus a konyhában.
Létezik az úgynevezett kősó is, amelyet a földből bányásznak. Bár szilárd tengervízből származik, íze és tulajdonságai különböznek. A legismertebb kősótípus a Himalája só, amely rózsaszín kristályokból áll.
Melyik a legjobb természetes só
Általánosságban elmondható, hogy minden sótípus egészséges mértékkel fogyasztva. A finomítatlan sók több ásványi anyagot tartalmaznak, míg a finomított sók gyakran tartalmaznak jódot, amely ajánlott a pajzsmirigy problémák megelőzésére. Ezért a sótípus választása az egészségi állapotodtól függ. De nem szabad vele visszaélni!
Spokojení zákazníci
136 627 értékelés alapján
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.