
Csokoládék
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Szűrés szempont szerint
Rendezés szempontja
- Sol Natural
Vegán fehér csokoládé mandulával és bio áfonyával
70 G1 740,98 Ft As low as 1 671,34 Ft - ichoc
Super nut - vegán mogyorós csokoládé
80 G (Mogyoró - Csokoládé)1 501,55 Ft As low as 1 441,49 Ft - Vivani
Felső kategóriás 70%-os ecuadori étcsokoládé csilipaprikával
100 G1 535,07 Ft As low as 1 473,67 Ft - La Finestra sul Cielo
Bio vegán jótékonysági adventi naptár
1 egység5 395,80 Ft As low as 5 179,97 Ft
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Azonban nem minden csokoládéfajta egyformán előnyös: nem ugyanaz az íze egy tejcsokoládénak, mint egy tiszta csokoládénak; és nem ugyanolyan egészséges egy ipari csokoládé, mint egy ökológiai, organikus vagy bio csokoládé. Fedezd fel a különbséget, és tudd meg, melyik a legjobb csokoládé!
Csokoládéfajták
A csokoládét a kakaóbabból készítik, amely egy meleg éghajlatú területeken növő fa termése. A tiszta kakaó keserű, ezért csokoládé készítésekor vajat és cukrot adnak hozzá. Innen kezdve más összetevőket is hozzá lehet adni, amelyek különféle csokoládéfajtákat eredményeznek:
- Étcsokoládé: legalább 43% kakaót kell tartalmaznia, ha 50-70% fölötti, akkor "tiszta" csokoládénak számít.
- Tejcsokoládé: tejet adnak hozzá. Lágyabb íze van, de több zsírt is tartalmaz.
- Fehér csokoládé: nem tartalmaz kakaóport, csak kakaóvajat, tejet, cukrot és aromákat.
Ezenkívül lehet dióval, gyümölccsel készült csokoládé, valamint más formákban is, mint például a klasszikus csokoládétábla, csokoládékrém vagy kakaódarabok. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a tiszta kakaótartalom, annál egészségesebb a csokoládé.
Ökológiai, organikus vagy bio csokoládé
Az ökológiai csokoládé, más néven organikus vagy bio csokoládé, olyan csokoládé, amely fenntartható gazdaságokból származó kakaóból készül, amelyek nem használnak peszticideket és más vegyi anyagokat. A terméket a lehető legkevesebbet kezelik, nem adnak hozzá tartósítószereket vagy felesleges adalékanyagokat. Az eredmény egy egészségesebb és előnyösebb csokoládé mind a bolygó, mind a kakaót termelő közösségek számára.
Spokojení zákazníci
136 627 értékelés alapján
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.