
Élesztő
A élesztő nemcsak elengedhetetlen a pékáruk, sütemények és cukrászati termékek úgynevezett kovászos tésztából történő elkészítéséhez, hanem néhány élesztőtípus egészséges táplálékkiegészítő is meglepő tulajdonságokkal. Ez egy lenyűgöző, "élő" természetes termék, amelyet nagyon könnyű akár otthon is elkészíteni. Találd meg az összes kívánt élesztőtípust a Naturitas oldalán: természetes élesztő, sörélesztő, vörös rizs élesztő, stb.
A élesztő nemcsak elengedhetetlen a pékáruk, sütemények és cukrászati termékek úgynevezett kovászos tésztából történő elkészítéséhez, hanem néhány élesztőtípus egészséges táplálékkiegészítő is meglepő tulajdonságokkal. Ez egy lenyűgöző, "élő" természetes termék, amelyet nagyon könnyű akár otthon is elkészíteni. Találd meg az összes kívánt élesztőtípust a Naturitas oldalán: természetes élesztő, sörélesztő, vörös rizs élesztő, stb.
Szűrés szempont szerint
Rendezés szempontja
- Hamarosan készletenNATURCID
Sörélesztő pehely keserűségmentesítve
150 G1 792,01 Ft As low as 1 702,41 Ft - Hamarosan készletenGreen Tahr
Tápláló élesztő fokhagymás ízesítéssel
500 G por9 190,65 Ft As low as 8 823,02 Ft - Hamarosan készletenNOW Foods
Táplálékkiegészítő élesztőpor
284 G por9 059,66 Ft As low as 8 697,27 Ft - Hamarosan készletenPhytonorm
Újraéleszthető sörélesztő
180 gyöngy3 619,92 Ft As low as 3 475,12 Ft
A élesztő nemcsak elengedhetetlen a pékáruk, sütemények és cukrászati termékek úgynevezett kovászos tésztából történő elkészítéséhez, hanem néhány élesztőtípus egészséges táplálékkiegészítő is meglepő tulajdonságokkal. Ez egy lenyűgöző, "élő" természetes termék, amelyet nagyon könnyű akár otthon is elkészíteni. Találd meg az összes kívánt élesztőtípust a Naturitas oldalán: természetes élesztő, sörélesztő, vörös rizs élesztő, stb.
Mi az az élesztő
Az élesztő egy olyan gombacsalád neve, amelyet a pékségben és cukrászatban használnak a tészta erjesztésére, hogy az "megnőjön" és elérje a kívánt állagot. Az ókortól ismert, az élesztő lehetővé teszi, hogy a kenyér, a piskóta és más termékek megfelelő puhasággal és légies állaggal rendelkezzenek a fogyasztásra. Ezért az élesztő használata elengedhetetlen sok ilyen típusú receptben.
Élesztőtípusok
A fő élesztőtípusok a természetes élesztő, más néven „élő” élesztő, és a kémiai élesztő vagy sütőpor. A különbség az, hogy az első aktív gombákból áll, amelyek erjesztik és átalakítják a tésztát, míg a második egy kémiai termék, amely az élesztő természetes hatásait utánozza.
A természetes élesztők között a kovász a legismertebb. Ez egy víz és liszt keveréke, amelyhez nem adnak hozzá élesztőt, hanem hagyják pihenni, amíg saját erjesztő anyagokat nem termel. Ez az élesztő a kenyér készítéséhez használatos, ezért pékségi élesztőként is ismert.
Tulajdonságaik alapján vannak élesztők, amelyek táplálékkiegészítőként szolgálnak, mint például a sörélesztő, amely nagyon tápláló, vagy a vörös rizsélesztő, amely csökkenti a koleszterint.
Spokojení zákazníci
136 627 értékelés alapján
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.