Élesztő
A élesztő nemcsak elengedhetetlen a pékáruk, sütemények és cukrászati termékek úgynevezett kovászos tésztából történő elkészítéséhez, hanem néhány élesztőtípus egészséges táplálékkiegészítő is meglepő tulajdonságokkal. Ez egy lenyűgöző, "élő" természetes termék, amelyet nagyon könnyű akár otthon is elkészíteni. Találd meg az összes kívánt élesztőtípust a Naturitas oldalán: természetes élesztő, sörélesztő, vörös rizs élesztő, stb.
A élesztő nemcsak elengedhetetlen a pékáruk, sütemények és cukrászati termékek úgynevezett kovászos tésztából történő elkészítéséhez, hanem néhány élesztőtípus egészséges táplálékkiegészítő is meglepő tulajdonságokkal. Ez egy lenyűgöző, "élő" természetes termék, amelyet nagyon könnyű akár otthon is elkészíteni. Találd meg az összes kívánt élesztőtípust a Naturitas oldalán: természetes élesztő, sörélesztő, vörös rizs élesztő, stb.
Szűrés szempont szerint
Rendezés szempontja
-
Hamarosan készletenGreen TahrTápláló élesztő fokhagymás ízesítéssel
500 G por8 955,49 Ft As low as 8 624,36 Ft -
Hamarosan készletenNOW FoodsTáplálékkiegészítő élesztőpor
284 G por8 852,77 Ft As low as 8 525,44 Ft -
Hamarosan készletenPhytonormÚjraéleszthető sörélesztő
180 gyöngy3 537,26 Ft As low as 3 395,77 Ft
A élesztő nemcsak elengedhetetlen a pékáruk, sütemények és cukrászati termékek úgynevezett kovászos tésztából történő elkészítéséhez, hanem néhány élesztőtípus egészséges táplálékkiegészítő is meglepő tulajdonságokkal. Ez egy lenyűgöző, "élő" természetes termék, amelyet nagyon könnyű akár otthon is elkészíteni. Találd meg az összes kívánt élesztőtípust a Naturitas oldalán: természetes élesztő, sörélesztő, vörös rizs élesztő, stb.
Mi az az élesztő
Az élesztő egy olyan gombacsalád neve, amelyet a pékségben és cukrászatban használnak a tészta erjesztésére, hogy az "megnőjön" és elérje a kívánt állagot. Az ókortól ismert, az élesztő lehetővé teszi, hogy a kenyér, a piskóta és más termékek megfelelő puhasággal és légies állaggal rendelkezzenek a fogyasztásra. Ezért az élesztő használata elengedhetetlen sok ilyen típusú receptben.
Élesztőtípusok
A fő élesztőtípusok a természetes élesztő, más néven „élő” élesztő, és a kémiai élesztő vagy sütőpor. A különbség az, hogy az első aktív gombákból áll, amelyek erjesztik és átalakítják a tésztát, míg a második egy kémiai termék, amely az élesztő természetes hatásait utánozza.
A természetes élesztők között a kovász a legismertebb. Ez egy víz és liszt keveréke, amelyhez nem adnak hozzá élesztőt, hanem hagyják pihenni, amíg saját erjesztő anyagokat nem termel. Ez az élesztő a kenyér készítéséhez használatos, ezért pékségi élesztőként is ismert.
Tulajdonságaik alapján vannak élesztők, amelyek táplálékkiegészítőként szolgálnak, mint például a sörélesztő, amely nagyon tápláló, vagy a vörös rizsélesztő, amely csökkenti a koleszterint.
Spokojení zákazníci
136 627 értékelés alapján
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.