Vörös élesztő rizs
Leírás
A vörös élesztőrizs egy olyan termék, amelyet az ázsiai hagyományos gyógyítók körülbelül i. sz. 800 óta használnak. Gondosan állítják elő, hogy elkerüljék a citrinin, a fermentációs folyamat nem kívánatos melléktermékének jelenlétét.
Tulajdonságok és előnyök: Vörös élesztő rizs
A vörös élesztő rizst fehér rizs és vörös élesztő erjesztésével állítják elő, és a vörös élesztő rizst általában főzési alkalmazásokban használják az ételek színének és ízének fokozására.
Hogyan kell szedni: Vörös élesztő rizs?
Ajánlott naponta 1-2 alkalommal 1 tablettát bevenni, lehetőleg étkezés közben.
Figyelmeztetések
Az étrend-kiegészítők nem használhatók a kiegyensúlyozott és változatos étrend, illetve az egészséges életmód helyettesítésére. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Kisgyermekektől elzárva tartandó.
Tárolási feltételek
Felbontás után hűvös, száraz helyen tárolandó. Gyermekektől elzárva tartandó.
Vörös élesztő rizs összetétele
Kalcium (kalcium-karbonátból), vörös élesztős rizs (Monascus purpureus) (koncentrált por (10:1), egyéb összetevők: kalcium-karbonát, maltodextrin, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát (növényi forrásból) és növényi bevonat.
2 kapszulában:
Vörös élesztős rizspor (1,2 g), Kalcium (150 mg).
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.