Schmitt
Szürke kerámia fermentáló edény 2 l
11 866,35 Ft
Hamarosan készleten
Segítségre van szüksége?

Szürke kerámia fermentáló edény 2 l

1 egység
Üzletértékelések (4,70 / 5) KIVÁLÓ
2 literes űrtartalmú kerámia erjesztő edény vagy üveg, két félkör alakú kővel.
Leírás megtekintése
11 866,35 Ft
Hamarosan készleten

Hűségpontok

E termék megvásárlásával a következő rendelésedhez akár

pont = kedvezmény

Hogyan működik?

Naturitas Club Gyűjts pontokat minden vásárlás után Rendelj, és minden elköltött font után 5 kedvezménypontot kapsz. 1 db 80 Ft-os vásárlás = 1 pontt

Naturitas Club Szerezz több pontot más műveletekért Töltsd ki a profilodat, iratkozz fel hírlevelünkre, vagy értékeld a megrendelt termékeket. Minden egyes akcióért akár 50 pontot is szerezhetsz.

Naturitas Club Váltsd be a pontjaidat a következő rendelésednél És... automatikus kedvezményt kapsz a rendelésed teljesítése után! 100 pont: 400 Ft kedvezmény

Üzletértékelések (4,70 / 5) KIVÁLÓ
  • Biztonságos fizetés a következő módon:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

A terméket a megrendelés visszaigazolt kézbesítési dátumától számított 14 napon belül visszaküldheti, ha nem használta és eredeti csomagolásában van.

Lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan működik a rendelésvisszaküldés:

  1. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és adja meg rendelési számát.
  2. Csomagold be és készítsd elő a csomagot.
  3. Adja át a csomagot a szállítónak.
  4. Várja meg, amíg a visszatérítés megérkezik a kiválasztott fizetési módra.

Hogyan kérhetek visszatérítést?

Leírás

Kérdések és válaszok (0)

Leírás

2 literes űrtartalmú kerámia erjesztő edény vagy üveg, két félkör alakú kővel.

Javallat

Kifejezetten úgy tervezett befőttesüveg, hogy lehetővé tegye az erjedés során keletkező gázok távozását, miközben megakadályozza a levegő bejutását az edény belsejébe. Biztonságos és egyszerű otthoni fermentáláshoz, hogy olyan fermentált ételeket készíthessen, mint a savanyúkáposzta, a kimcsi vagy más savanyúságok, "pickles".

Mindenféle zöldség fermentálható benne, ez az üveg pedig hagyományosan a savanyúkáposzta készítéséhez ismert. Az otthoni fermentálás biztosítja, hogy kiváló minőségű, friss probiotikumokat fogyaszthatunk, amelyek nagyban hozzájárulnak mikrobiotánk és ezzel bélrendszerünk egészségének megőrzéséhez.

Savanyúkáposzta készítéséhez nagyon hasznos a káposztatorzsa-eltávolító és a hárompengés mandolin. Ezzel az üveggel két kisebb vagy egy nagyobb fej káposzta (1,5 kg) is fermentálható.

Hogyan zajlik a fermentáció a fermentáló edényben

A fermentáló edényt úgy tervezték, hogy ideális környezetet teremtsen az anaerob erjedéshez. Ez az erjedés akkor megy végbe, amikor a tejsavbaktériumok elszaporodnak az ideális környezet – nedvesség, sótartalom és oxigénhiány – biztosításával. Ez úgy érhető el, hogy a zöldségeket sós lében helyezzük az edénybe, majd a súlyként szolgáló kővel lenyomjuk őket, hogy ne maradjon levegő az étel között, és ne emelkedjenek a felszínre. Az edény lezárásakor a fedél egy vájatba vagy csatornába illeszkedik, ahová vizet öntünk. Ez a rendszer gátat képez az edény belseje és külseje között, szelepként működik, amely lehetővé teszi az erjedés során keletkező gázok (CO2) távozását, miközben a levegő nem jut be az üvegbe.

A fermentáló edény két fogantyúval rendelkezik a kényelmes szállítás érdekében, és két kerámia követ tartalmaz, amelyekkel a zöldségeket a befőttesüveg megtöltése után lenyomhatjuk. A rétegek hatékony és kényelmes lenyomásához fa nyomórúd használata ajánlott.

Ez a fermentáló edény ugyanazt a rendszert alkalmazza, mint a Mortier Pilon fermentáló üvegek, amelyek abban különböznek, hogy más anyag érintkezik az étellel. A Mortier Pilon üvegekben az anyag üveg, míg ez a fermentáló edény nehézfémmentes kerámiából készült. Mindkét edény nem juttat toxikus anyagokat az ételekbe.

  • Toxikus anyagoktól mentes kerámia.
  • 2 liter űrtartalom.
  • A mellékelt súlyok vagy kövek kerámiából készültek.
  • Nem mosogatógépben mosható.
  • Magasság fedél nélkül: 15,5 cm; Fedéllel: 19,5 cm.
  • Tömeg: 2 kg.
  • Átmérő: 14 cm.

Alkalmazás módja

  1. Előzetes tisztítás: távolítsa el a port, a szennyeződéseket vagy az előző erjesztés maradványait bő vízzel mind az üvegről, mind a fedélről. Hagyja levegőn megszáradni. Az üveg és a fedél anyaga lehetővé teszi az egyszerű tisztítást, mivel nem szívja magába a vizet, így megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását a felületén, amelyek megváltoztathatják a savanyúságok ízét.
  2. Helyezze a zöldségeket az üvegbe, minden réteget egy nyomórúd segítségével nyomkodjon le, ügyelve arra, hogy a zöldségek saját leve vagy fedőlé teljesen ellepje őket, és hagyjon 4–6 cm szabad helyet a tetején.
  3. Helyezze a két leszorító követ a zöldségek tetejére, majd zárja le a fedéllel.
  4. Öntsön vizet a fedél peremén lévő vájatba, amely tömítő gátként szolgál. Szükség szerint töltse utána, hogy az erjedés folyamata alatt ne maradjon víz nélkül.
  5. Hagyja erjedni a receptnek megfelelő ideig, majd a folyamat végén élvezze saját savanyúságait.

Szürke kerámia fermentáló edény 2 l összetétele

Kerámia

 

Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.

SKU: LP-0181643
I874RH4O
  1. Ehhez a termékhez még nincs kérdés.

Kérdések és válaszok

Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.