Tsukemonoki savanyúságprés 1,2 l
Spórolj ezekkel a csomagokkal
Terméktulajdonságok
-
Bpa mentes
-
Nagyon praktikus és egyszerű használni
Très pratique et simple d'utilisation
Fordítva innen: naturitas.fr
Eredeti megtekintése
Tsukemonoki savanyúságprés 1,2 l értékelés
Alapja 2 értékelések
-
5 csillag2
-
4 csillag0
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A Tsukemonoki 1,2 literes savanyúságprés a Terrasana-tól egy japán eszköz, amellyel nagyon egyszerűen, gyorsan és higiénikusan erjeszthetsz gyümölcsöket és zöldségeket otthon. Így néhány óra alatt gazdagíthatod az ételeidet!
Javallat
Az ételek erjesztésével gazdagítod azokat, és hosszabb ideig eltarthatóvá teheted őket. Néhány óra alatt különleges és ízletes aromát adhatsz az ételeidnek. Ami a zöldségeket illeti, különösen a keményebb zöldségekre gondolj, mint a cékla, a káposzta, a sárgarépa, a hagyma és a tök. A puhább zöldségek, mint az uborka, a paradicsom és a spenót, gyorsan megpuhulnak, ezért ezeket csak rövid ideig kell erjeszteni. A gyümölcsök is jól erjeszthetők. Különösen az őszibarack, a szilva, a sárgabarack és az egzotikus gyümölcsök, mint az ananász és a mangó.
Az erjesztés szabályai:
- A hosszabb erjesztési idő általában erősebb és savanyúbb ízeket eredményez. Az erjesztés folyamata gyorsabb, ha a hőmérséklet megegyezik vagy közel van a szobahőmérséklethez, és magas a páratartalom.
- Ügyelj a jó higiéniára a sós lé prés használatakor, és mosd meg alaposan a kezedet a folyamat előtt, közben és után is.
- Túl kevés só használata kevésbé ropogóssá teheti a termékeket, és bizonyos esetekben akár veszélyes is lehet a nem megfelelő baktériumok elszaporodása miatt.
Alkalmazás módja
Javasolt a használati utasítás követése:
1. lépés: tegyen 400 g kedvenc apróra vágott zöldségét (vagy gyümölcsét) a sós lé sajtolóba.
2. lépés: adjon hozzá 2 evőkanál genmai su-t, ume su-t vagy mirint.
3. lépés: adjon hozzá 1 teáskanál fűszernövényt (opcionális).
4. lépés: szórjon 6-8 g sót a zöldségekre (a zöldség súlyának 2%-a).
5. lépés: várjon néhány órát:
- 1 óra az enyhén fermentált ízért, vagy néhány nap az igazán fermentált ízért.
- 4 óra mindig megfelelő lesz.
6. lépés: csöpögtesse le a zöldséget vagy gyümölcsöt, és ízesítse például umeboshival, furikakéval vagy tahinivel.
7. lépés: tárolja hűtőszekrényben 3 napig.
Tárolási feltételek
Hűvös, száraz helyen tárolandó.
Tsukemonoki savanyúságprés 1,2 l összetétele
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.