Indukciós edény, 7-es sorozat, 16x11 cm
Terméktulajdonságok
-
Ne tartalmaz nehézfémeket
-
Oldószerek nélkül
-
Nem tartalmaz toxikus anyagokat
Leírás
7-es sorozatú indukciós lábas 16x11 cm, a legmagasabb minőségű és teljesen toxikusan mentes.
Javallat
- Nincs kiöntőcsőr a folyadékok öntéséhez.
- Öntött alumínium test, amely elősegíti a hővezetést és csökkenti a súlyt. Öntés formában, varratok nélkül, az egyenletes hőelosztás érdekében, mind az alapon, mind a falakon. Alacsonyabb energiafogyasztás és jó hatékonyság a hő megtartásában. Az edény alumíniuma soha nem érintkezik az étellel, mivel teljesen lezárt és elszigetelt a 4 rétegű tapadásmentes bevonat által.
- ILAG® professzionális sorozat Smooth tapadásmentes bevonata: titánnal megerősített PFOA-, nehézfém-, oldószer- és nanotechnológia-mentes PTFE. A tapadásmentes felület sima és puha („Smooth”), 3 rétegből áll (4, ha az alapot is beleszámítjuk), amelyek külső rétege a PTFE, amely a titánt tartalmazó réteg fölé van vetítve. Ha a PTFE károsodik, az alatta lévő réteg teljesen ártalmatlan.
- SKK 7-es sorozat - Titanium 2000: az SKK legmagasabb minőségű és a piacon elérhető legjobb széria.
- Alkalmas indukciós főzőlapokhoz, valamint elektromos, gáz vagy kerámiaüveg főzőlapokhoz is.
- Tökéletes tapadásmentesség, nagy ellenálló képesség és tartósság.
- A nyél hőálló akár 260 °C-ig, így sütőbe is tehető.
- Könnyű tisztítás: tanácsok az SKK és egyéb PTFE tapadásmentes bevonatok karbantartásához és tisztításához.
- Üvegfedőt tartalmaz.
Alkalmazás módja
Ajánlott közepes lángon melegíteni, soha ne a legmagasabb lángon, amíg a lábas felmelegszik, majd a kívánt főzési mód szerint változtatni a hőmérsékletet.
Figyelmeztetések
Kerülje a mosogatógépben történő mosást, mivel a mosogatógép sója károsítja a tapadásmentes bevonatot.
Szilikon eszközöket használjon mind a főzéshez, mind az edények egymásra helyezéséhez, hogy elkerülje a tapadásmentes bevonat károsodását.
Ne tároljon semmilyen ételt a lábasban (például rizst), és ne tegyen savas ételeket sem a tapadásmentes bevonat védelme érdekében (például paradicsomos, ecetes ételeket stb.)
Tárolási feltételek
Mindig főzzünk folyadékkal vagy zsírral az étel és a felület között, hogy elkerüljük a kátránygyanta képződését. Ha képződik, ajánlott néhány csepp szappant adni, és vízben néhány percig forralni az eltávolításhoz.
Minden használat után kézi tisztítást javasolt végezni súrolókefével és enyhe szappannal, amely képes eltávolítani a felületen felgyülemlett zsírt. Ennek jelenléte megakadályozza a tapadásmentességet, mivel a zsír a későbbi használatok során megég.
Indukciós edény, 7-es sorozat, 16x11 cm összetétele
Kézzel öntött alumíniumötvözet, titánnal megerősített tapadásmentes bevonattal
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.