Nyírfacukor
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Vegán
-
A cukor helyett nagyon jó, és nem változtatja meg az ételek ízét
En lugar de azúcar es muy bueno y no cambia el sabor de los alimentos
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
A férjem, aki cukorbeteg, az egyetlen, aki issza, nem emeli meg a vércukorszintjét.
Mi marido que es diabético es la única que toma, no le sube su bivel de glucosa en sangre
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Teljesíti az elvárásokat. 100%-ban ajánlom.
Cumple las espectativas. Lo recomiendo 100
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Úgy gondolom, hogy jó az ár-érték aránya, bár ez egy drága termék.
Crec que té una relació qualitat preu bona, malgrat és un producte car.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Több mint egy éve mindent xilittel édesítek, és emellett süteményekhez is használható.
Hace más de un año que li endulzo todo con xilitol y además sirve también para postres de horni
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése
Nyírfacukor értékelés
Alapja 30 értékelések
-
5 csillag25
-
4 csillag5
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A nyírfacukor a nyírfakéregből származó cukor, amely számos jótékony hatással van az emberi testre.
Javallat
Ez a természetes édesítőszer nagyszerű szövetséges a fogszuvasodás elleni küzdelemben. Nem karcinogén cukornak tekinthető, és nagyon ajánlott egészségügyi előnyökkel rendelkezik. A nyírfacukor nem metabolizálódik inzulinon keresztül (alkalmas cukorbetegek számára), és segít csökkenteni a vércukorszintet. Glikémiás indexe (GI) nagyon alacsony (7), ugyanakkor energiával látja el a szervezetet (2,4 KCal/g).
A nyírfacukor fogyasztható kandida fertőzés esetén is. Emellett lúgosítja a szervezetet és segíti az emésztést. A nyírfacukor semlegesíti a fogkő savait, és elősegíti a zománc remineralizációját. Hozzájárul a teljes csontstruktúra megerősítéséhez és erősíti az immunrendszert.
A nyírfacukor nagyon hasonlít a hagyományos cukorra ízében és megjelenésében. Kristályos összetételű, fehér színű, hasonló az asztali cukorhoz. Tiszta formában fogyasztva nagy frissítő érzést nyújt a szájban. Ez a frissítő hatás abból adódik, hogy a nyírfacukor oldódás közben élénkítően frissíti a nyelvet. A nyírfacukor élelmiszer-adalékanyag kódja E 967, más néven xilitet, amely ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a mannit, maltit vagy szorbit, amelyek a "polialkoholok" csoportjába tartoznak. Fontos megjegyezni, hogy a nyírfacukor, ellentétben más polialkoholokkal, számos előnyös hatással van az emberi szervezetre. Ez a természetes édesítőszer nagyszerű szövetséges a fogszuvasodás elleni küzdelemben. Nem karcinogén cukornak tekinthető. Ezért kijelenthető, hogy a nyírfacukornak nagyon ajánlott egészségügyi előnyei vannak.
Alkalmazás módja
Javasolt édesszerré használni desszertekben, italokban, receptekben stb. Íze, használata, adagolása és megjelenése olyan, mint az asztali cukoré.
Összetevők
Nyírfakéreg cukor.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.