Nyírfacukor
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Vegán
Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket
-
A cukor helyett nagyon jó, és nem változtatja meg az ételek ízét
En lugar de azúcar es muy bueno y no cambia el sabor de los alimentos
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Jó helyettesítője a hagyományos asztali cukornak. csak egy kis mennyiség is elegendő.
Buen sustituto del azúcar convencional de mesa. Con sólo un poquito es suficiente
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
a termék jó, tetszik nekem
el producto es bueno, me gusta
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Kiváló, eddig narancsdzsem készítéséhez próbáltam ki, és ugyanúgy ízlik, mint a cukor, ugyanannyi mennyiséggel, ideális cukorbetegek számára.
Excelente, de momento lo he probado para hacer mermelada de naranja y sabe igual que el azúcar, con la misma cantidad, ideal para los diabéticos
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Kiváló termék, verhetetlen!
Es un producto excelente, inmejorable!
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése
Nyírfacukor értékelés
Alapja 30 értékelések
-
5 csillag25
-
4 csillag5
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A nyírfacukor a nyírfakéregből származó cukor, amely számos jótékony hatással van az emberi testre.
Javallat
Ez a természetes édesítőszer nagyszerű szövetséges a fogszuvasodás elleni küzdelemben. Nem karcinogén cukornak tekinthető, és nagyon ajánlott egészségügyi előnyökkel rendelkezik. A nyírfacukor nem metabolizálódik inzulinon keresztül (alkalmas cukorbetegek számára), és segít csökkenteni a vércukorszintet. Glikémiás indexe (GI) nagyon alacsony (7), ugyanakkor energiával látja el a szervezetet (2,4 KCal/g).
A nyírfacukor fogyasztható kandida fertőzés esetén is. Emellett lúgosítja a szervezetet és segíti az emésztést. A nyírfacukor semlegesíti a fogkő savait, és elősegíti a zománc remineralizációját. Hozzájárul a teljes csontstruktúra megerősítéséhez és erősíti az immunrendszert.
A nyírfacukor nagyon hasonlít a hagyományos cukorra ízében és megjelenésében. Kristályos összetételű, fehér színű, hasonló az asztali cukorhoz. Tiszta formában fogyasztva nagy frissítő érzést nyújt a szájban. Ez a frissítő hatás abból adódik, hogy a nyírfacukor oldódás közben élénkítően frissíti a nyelvet. A nyírfacukor élelmiszer-adalékanyag kódja E 967, más néven xilitet, amely ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a mannit, maltit vagy szorbit, amelyek a "polialkoholok" csoportjába tartoznak. Fontos megjegyezni, hogy a nyírfacukor, ellentétben más polialkoholokkal, számos előnyös hatással van az emberi szervezetre. Ez a természetes édesítőszer nagyszerű szövetséges a fogszuvasodás elleni küzdelemben. Nem karcinogén cukornak tekinthető. Ezért kijelenthető, hogy a nyírfacukornak nagyon ajánlott egészségügyi előnyei vannak.
Alkalmazás módja
Javasolt édesszerré használni desszertekben, italokban, receptekben stb. Íze, használata, adagolása és megjelenése olyan, mint az asztali cukoré.
Összetevők
Nyírfakéreg cukor.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.