Halalaplé
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Bio
-
Bio-eko
Leírás
Az ír, bio lazaccsontleves 20 órán át fő, ezért sok tápanyagot és ásványi anyagot tartalmaz, valamint finom ízét a csillagánizsnak, az édesköménynek és a zellernek köszönheti.
A vadvízi lazac fenntartható halgazdaságban nő fel Írországban folyóvízben. A jó nevelésnek és a kiváló vízminőségnek köszönhetően a halgazdaság akvakultúrája a világ legjobbjai közé tartozik.
Miért bio akvakultúrás lazac?
- A vadlazac veszélyeztetett, ezért jobb, ha nem vásároljuk.
- A vadlazac gyakran szennyezett állományokból, például az Atlanti-óceánból származik, ezért nem egészségesebb vagy ökológiailag biztonságosabb, mint az akvakultúrás lazac.
- A bio lazac esetében a fogyasztó biztos lehet benne, hogy nem adtak hozzá vegyszereket, és a lazacot nem kezelték antibiotikumokkal.
Alkalmazás módja
Hogyan használjuk a halfogcsontlé alaplevet:
- Fogyassza tisztán, napi egészségügyi rituáléként, hogy tápanyagokat és ásványi anyagokat biztosítson
- Gazdagítsa turmixait az organikus halcsontleves tápanyagaival.
- Használja alacsony kalóriatartalmú tápanyagforrásként diéta vagy böjt során
- Használja alapként ízletes receptekhez, pl. levesekhez, szószokhoz, bouillabaisse-hez
Összetevők
Víz, lazaccsatornák* (19%), póréhagyma*, zeller*, hagyma*, csillagánizs*, édeskömény*, bors*, kősó*.
*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tanúsítvány
DE-ÖKO-037 EU/nem EU mezőgazdaság
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték6 Kcal
-
Zsírok / lipidekG
-
Telített zsírsavakG
-
Szénhidrátok1 G
-
CukrokG
-
Élelmi rostG
-
Fehérjék0.8 G
-
Só0.4 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.