Bio gluténmentes hajdina
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Vegán
-
Gluténmentes
-
Laktózmentes
-
Bio-eko
-
Mindig kenyérsütéshez használom.
Lo uso siempre para hacer pan.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Őrölöm, hogy gluténmentes kenyeret készítsek, lenmaggal együtt, és imádom.
Lo trituro para hacerme el pan sin gluten, junto con las semillas de lino y me encanta.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Nem hiányoznak a reggelijeimből. nagyon szeretem őket, és észreveszem, hogy nem okoznak gyulladást, mint a zab.
No faltan en mis desayunos. Me gustan mucho y noto que no me inflaman como la avena.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Bolognai szósszal és ráolvasztott sajttal készítem, nagyon finomak lesznek. elengedhetetlenné váltak nálunk otthon.
Lo hago con boloñesa y queso gratinado, quedas buenisimas. Se han vuelto indispensable en mi casa
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Kiváló ár-érték arány, ez az oldal, ahol megtaláltam a legjobb árat a hajdinára. kiváló minőség.
Ottimo rapporto qualità prezzo, è il sito dove ho trovato il prezzo migliore per il grano saraceno. Qualità ottima.
Fordítva innen: naturitas.it
Eredeti megtekintése
Bio gluténmentes hajdina értékelés
Alapja 113 értékelések
-
5 csillag109
-
4 csillag3
-
3 csillag1
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
Mi a hajdina?
A Naturitas gluténmentes bio hajdinája egy rostban gazdag, gluténmentes mag, amely ökológiai gazdálkodásból származik.
A hajdina, vagy más néven pohánka, bár gyakran gabonának tartják, valójában egy mag, amely Északkelet-Ázsiából származik.
Rostban gazdag, így teltségérzetet ad, és segít szabályozni az étvágyat. Számos tápanyagot tartalmaz, például B-vitaminokat, lizin és arginin aminosavakat, valamint gazdag ásványi anyagokban, mint a mangán, réz, magnézium és foszfor, ezért ideális vegetáriánus vagy vegán étrendhez.
Vegán, bio, gluténmentes, laktózmentes termék.
Hogyan főzzük a hajdinát?
A hajdinát többféle technikával lehet elkészíteni:
- Főzve: először mossuk meg, majd enyhén pirítsuk szárazon, erős lángon, folyamatosan kevergetve. Ezután adjunk hozzá 2-3 csésze vizet minden csésze gabonához. Forraljuk fel, majd vegyük lejjebb a hőt, és főzzük kb. 20 percig, amíg a víz felszívódik.
- Gőzölve: ezzel a módszerrel a hajdina nagyon laza lesz. A szemeket be lehet kenni egy kevés olajjal, hogy a kakukkfű vagy a babérlevél keveredjen a gőzzel, és finoman átjárja a gabonát.
- Áztatva: be lehet áztatni kb. 12 órára vízbe (egy rész víz fél rész gabonához), majd egy kicsit több vízzel (egy aránynyal többel) főzzük 10 percig.
Főzés hajdinával
A hajdina rendkívül sokoldalú a konyhában:
- Raguk: a gabonát megfőzve hagyományos ragukhoz vagy polentához használhatjuk.
- Szószok: használható zsiradék helyettesítőjeként és sűrítőként, mivel a szemek 70%-a keményítő, nyálkaanyagai pedig ideálisak a megfelelő állagú szószokhoz. Ezekben az esetekben a liszt vagy a gabona a legjobb választás.
- Palacsinták vagy kenyerek: használhatsz hajdinalisztet vagy közvetlenül az egész gabonát is.
Figyelmeztetések
Tartalmazhat szója, szezámmag és héjas gyümölcsök nyomokat.
Tárolási feltételek
Hűvös, száraz helyen tárolandó. Használat után jól zárja le a csomagolást.
Összetevők
Bio termesztésű hajdina.
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tanúsítvány
ES-ECO-019-CT Nem EU mezőgazdaság
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték357 Kcal
-
Zsírok / lipidek2 G
-
Telített zsírsavak0.4 G
-
Szénhidrátok74 G
-
Cukrok2.1 G
-
Élelmi rost5.6 G
-
Fehérjék8 G
-
Só0.01 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.