Naturitas Essentials
Bio gluténmentes hajdina
1 653,02 Ft
Segítségre van szüksége?

Bio gluténmentes hajdina

1 Kg
Üzletértékelések (4,70 / 5) KIVÁLÓ
Mi a hajdina? A Naturitas gluténmentes bio hajdinája egy rostban gazdag, gluténmentes mag, amely ökológiai gazdálkodásból származik. A hajdina, vagy más néven pohánka, bár gyakran gabonának tartják, valójában egy mag, amely Északkelet-Ázsiából származik. Rostban gazdag, így teltségérzetet ad, és segít szabályozni az étvágyat. Számos tápanyagot tartalmaz, például B-vitaminokat, lizin és arginin aminosavakat, valamint gazdag ásványi anyagokban, mint a mangán, réz, magnézium és foszfor, ezért ideális vegetáriánus vagy vegán étrendhez. Vegán, bio, gluténmentes, laktózmentes termék. Hogyan főzzük a hajdinát? A hajdinát többféle technikával lehet elkészíteni: Főzve: először mossuk meg, majd enyhén pirítsuk szárazon, erős lángon, folyamatosan kevergetve. Ezután adjunk hozzá 2-3 csésze vizet minden csésze gabonához. Forraljuk fel, majd vegyük lejjebb a hőt, és főzzük kb. 20 percig, amíg a víz felszívódik. Gőzölve: ezzel a módszerrel a hajdina nagyon laza lesz. A szemeket be lehet kenni egy kevés olajjal, hogy a kakukkfű vagy a babérlevél keveredjen a gőzzel, és finoman átjárja a gabonát. Áztatva: be lehet áztatni kb. 12 órára vízbe (egy rész víz fél rész gabonához), majd egy kicsit több vízzel (egy aránynyal többel) főzzük 10 percig. Főzés hajdinával A hajdina rendkívül sokoldalú a konyhában: Raguk: a gabonát megfőzve hagyományos ragukhoz vagy polentához használhatjuk. Szószok: használható zsiradék helyettesítőjeként és sűrítőként, mivel a szemek 70%-a keményítő, nyálkaanyagai pedig ideálisak a megfelelő állagú szószokhoz. Ezekben az esetekben a liszt vagy a gabona a legjobb választás. Palacsinták vagy kenyerek: használhatsz hajdinalisztet vagy közvetlenül az egész gabonát is.
Leírás megtekintése
1 653,02 Ft
1653.02 HUF/Kg
Raktáron
Vásárold meg ma, és kapd meg innen
Nem tudjuk megerősíteni a szállítás várható dátumát. További információért vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hűségpontok

E termék megvásárlásával a következő rendelésedhez akár

pont = kedvezmény

Hogyan működik?

Naturitas Club Gyűjts pontokat minden vásárlás után Rendelj, és minden elköltött font után 5 kedvezménypontot kapsz. 1 db 80 Ft-os vásárlás = 1 pontt

Naturitas Club Szerezz több pontot más műveletekért Töltsd ki a profilodat, iratkozz fel hírlevelünkre, vagy értékeld a megrendelt termékeket. Minden egyes akcióért akár 50 pontot is szerezhetsz.

Naturitas Club Váltsd be a pontjaidat a következő rendelésednél És... automatikus kedvezményt kapsz a rendelésed teljesítése után! 100 pont: 400 Ft kedvezmény

Üzletértékelések (4,70 / 5) KIVÁLÓ
  • Biztonságos fizetés a következő módon:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

A terméket a megrendelés visszaigazolt kézbesítési dátumától számított 14 napon belül visszaküldheti, ha nem használta és eredeti csomagolásában van.

Lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan működik a rendelésvisszaküldés:

  1. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és adja meg rendelési számát.
  2. Csomagold be és készítsd elő a csomagot.
  3. Adja át a csomagot a szállítónak.
  4. Várja meg, amíg a visszatérítés megérkezik a kiválasztott fizetési módra.

Hogyan kérhetek visszatérítést?

Terméktulajdonságok

  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Laktózmentes
  • Bio-eko
  1. Közzétéve 2025. 08. 01.

    Mindig kenyérsütéshez használom.

    Lo uso siempre para hacer pan.

    Fordítva innen: naturitas.es

    Eredeti megtekintése
  2. Közzétéve 2025. 08. 01.

    Őrölöm, hogy gluténmentes kenyeret készítsek, lenmaggal együtt, és imádom.

    Lo trituro para hacerme el pan sin gluten, junto con las semillas de lino y me encanta.

    Fordítva innen: naturitas.es

    Eredeti megtekintése
  3. Közzétéve 2025. 02. 08.

    Nem hiányoznak a reggelijeimből. nagyon szeretem őket, és észreveszem, hogy nem okoznak gyulladást, mint a zab.

    No faltan en mis desayunos. Me gustan mucho y noto que no me inflaman como la avena.

    Fordítva innen: naturitas.es

    Eredeti megtekintése
  4. Közzétéve 2025. 08. 07.

    Bolognai szósszal és ráolvasztott sajttal készítem, nagyon finomak lesznek. elengedhetetlenné váltak nálunk otthon.

    Lo hago con boloñesa y queso gratinado, quedas buenisimas. Se han vuelto indispensable en mi casa

    Fordítva innen: naturitas.es

    Eredeti megtekintése
  5. Közzétéve 2025. 01. 29.

    Kiváló ár-érték arány, ez az oldal, ahol megtaláltam a legjobb árat a hajdinára. kiváló minőség.

    Ottimo rapporto qualità prezzo, è il sito dove ho trovato il prezzo migliore per il grano saraceno. Qualità ottima.

    Fordítva innen: naturitas.it

    Eredeti megtekintése

Bio gluténmentes hajdina értékelés

Alapja 113 értékelések

  1. 5 csillag
    109
  2. 4 csillag
    3
  3. 3 csillag
    1
  4. 2 csillag
    0
  5. 1 csillag
    0

Leírás

értékelések (81)

Kérdések és válaszok (0)

Leírás

Mi a hajdina?

A Naturitas gluténmentes bio hajdinája egy rostban gazdag, gluténmentes mag, amely ökológiai gazdálkodásból származik.

A hajdina, vagy más néven pohánka, bár gyakran gabonának tartják, valójában egy mag, amely Északkelet-Ázsiából származik.

Rostban gazdag, így teltségérzetet ad, és segít szabályozni az étvágyat. Számos tápanyagot tartalmaz, például B-vitaminokat, lizin és arginin aminosavakat, valamint gazdag ásványi anyagokban, mint a mangán, réz, magnézium és foszfor, ezért ideális vegetáriánus vagy vegán étrendhez.

Vegán, bio, gluténmentes, laktózmentes termék.

Hogyan főzzük a hajdinát?

A hajdinát többféle technikával lehet elkészíteni:

  • Főzve: először mossuk meg, majd enyhén pirítsuk szárazon, erős lángon, folyamatosan kevergetve. Ezután adjunk hozzá 2-3 csésze vizet minden csésze gabonához. Forraljuk fel, majd vegyük lejjebb a hőt, és főzzük kb. 20 percig, amíg a víz felszívódik.
  • Gőzölve: ezzel a módszerrel a hajdina nagyon laza lesz. A szemeket be lehet kenni egy kevés olajjal, hogy a kakukkfű vagy a babérlevél keveredjen a gőzzel, és finoman átjárja a gabonát.
  • Áztatva: be lehet áztatni kb. 12 órára vízbe (egy rész víz fél rész gabonához), majd egy kicsit több vízzel (egy aránynyal többel) főzzük 10 percig.

Főzés hajdinával

A hajdina rendkívül sokoldalú a konyhában:

  • Raguk: a gabonát megfőzve hagyományos ragukhoz vagy polentához használhatjuk.
  • Szószok: használható zsiradék helyettesítőjeként és sűrítőként, mivel a szemek 70%-a keményítő, nyálkaanyagai pedig ideálisak a megfelelő állagú szószokhoz. Ezekben az esetekben a liszt vagy a gabona a legjobb választás.
  • Palacsinták vagy kenyerek: használhatsz hajdinalisztet vagy közvetlenül az egész gabonát is.

Figyelmeztetések

Tartalmazhat szója, szezámmag és héjas gyümölcsök nyomokat.

Tárolási feltételek

Hűvös, száraz helyen tárolandó. Használat után jól zárja le a csomagolást.

Összetevők

Bio termesztésű hajdina.

 

Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.

Tanúsítvány

ES-ECO-019-CT Nem EU mezőgazdaság

SKU: LP-0189626
H523YQQ6

Tápértéktáblázat

  • 100 Gramm részére
  • Energiaérték
    357 Kcal
  • Zsírok / lipidek
    2 G
  • Telített zsírsavak
    0.4 G
  • Szénhidrátok
    74 G
  • Cukrok
    2.1 G
  • Élelmi rost
    5.6 G
  • Fehérjék
    8 G
  • 0.01 G

Specifikációk

  1. Ehhez a termékhez még nincs kérdés.

Kérdések és válaszok

Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.