Laktófermentált zöldséglevek tiszta leve
Terméktulajdonságok
-
Franciaországban készült
-
Só nélkül
-
Hozzáadott cukor nélkül
-
Bio-eko
Leírás
A Vitamont Laktófermentált zöldségleve tiszta zöldséglevek kiegyensúlyozott koktélja, amely hidegen vagy melegen fogyasztható. A laktófermentációs eljárás lehetővé teszi a zöldséglevek pH-értékének csökkentését a stabilizálás és tartósítás érdekében, miközben javítja az élelmiszerek emészthetőségét azáltal, hogy a nagyobb tápanyagokat kisebbekre (zsírsavakra, aminosavakra) bontja, így tökéletesen biológiailag hozzáférhetővé téve azokat a szervezet számára.
Javallat
A gyártás minden szakaszában a Vitamont arra törekszik, hogy tevékenységének környezeti hatását a lehető legnagyobb mértékben minimalizálja.
Egy mintegy száz gazdálkodóból álló hálózatra támaszkodik, akik a főbb termőterületeken helyezkednek el: Aquitánia, de Bretagne, Landes, Savoie, Dauphiné, Rhône is.
Ezek a helyi termelők szigorúan ragaszkodnak termékeik minőségéhez, amelyeket műtrágya és növényvédő szerek nélkül termesztenek, és éretten szüretelnek.
Alkalmazás módja
Ajánlott hidegen vagy melegen fogyasztani.
Tárolási feltételek
Felbontás után hűtve tárolandó, és 4 napon belül fogyasztandó.
Összetevők
Laktófermentált bio sárgarépalé (60%), laktófermentált bio lila sárgarépalé (20%), laktófermentált bio céklalé (10%), laktófermentált bio uborkalé (10%).
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.