Shoyu enyhe
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Vegán
-
Hozzáadott cukor nélkül
-
Élesztőmentes
-
Bio-eko
Leírás
A shoyu egy enyhe szójaszósz, amely szójababból, búzából és kojiból (egy egyedülálló japán gombából) készül. Egy évszázadok óta ismert recept alapján készítik. Erjesztési idő: 18 hónap
Javallat
A shoyu egy enyhe szójaszósz, amely szójababból, búzából és koji-ból (egy egyedülálló japán gomba) készül.
A mi shoyu-nkat japán szakértők fermentálják, akik generációk óta shoyu-t készítenek, hagyományos technikákat alkalmazva.
A shoyu legalább 18 hónapig fermentálódik, ezt meg is ízlelheted!
Finom levesekben (miso), soba vagy udon tésztával, wokban vagy sushi szószként.
Jó tudni:
- Enyhe japán szójaszósz
- Tartalmazza az 5 ízt (sós, savanyú, édes, keserű és umami)
- Régi japán recept alapján készül
- Legalább 18 hónapig fermentálódik 100 éves cédrusfa hordókban.
- Finom levesben (miso), tésztaételekben, (algás) salátákban és sushi mártogatósnak
- Japánban készült
Alkalmazás módja
Használja sóhelyettesítőként, szusihoz szószként vagy szószok, öntetek alapjaként.
Figyelmeztetések
Tartalmaz: Szója, búza, glutén és búza.
Tartalmazhat nyomokat: Árpa.
Tárolási feltételek
Felbontás után tárolja a hűtőszekrényben a lejárati dátumig.
Összetevők
Víz, szója magvak* (Kína), búza* (Törökország), tengeri só (Ausztrália), koji erjesztő (Japán).
* = ökológiai gazdálkodásból származik
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tanúsítvány
Nl-bio-01Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték62 Kcal
-
Zsírok / lipidek0.1 G
-
Telített zsírsavakG
-
Szénhidrátok6.2 G
-
CukrokG
-
Élelmi rost0.7 G
-
Fehérjék8.8 G
-
Só12 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.