Segítségre van szüksége?
Probios

Probios

A Probios, Olaszország vezető vállalata a minősített bioélelmiszerek forgalmazásában, 1978-ban alakult, székhelye Calenzanóban található, néhány kilométerre Firenzétől.

 

Szűrés szempont szerint

Rendezés szempontja

217 termék
Szűrés szempont szerint
Jelölések
  1. 100% műanyagmentes 1
  2. Alacsony zsírtartalmú 11
  3. Bio 34
  4. Bio-eko 190
  5. Cukormentes 2
  6. Édesítőszerek nélkül 2
  7. Élesztőmentes 16
  8. Franciaországban készült 1
  9. Gluténmentes 118
  10. Hozzáadott cukor nélkül 16
  11. Hozzáadott só nélkül 2
  12. Koffeinmentes 2
  13. Laktózmentes 12
  14. Olaszországban készült 41
  15. Pálmaolaj nélkül 14
  16. Só nélkül 3
  17. Tejmentes 11
  18. Tojásmentes 17
  19. Vegán 31
  20. Vegetáriánus 3
Ízek
  1. Áfonya 1
  2. Citrom 2
  3. Csokoládé 4
  4. Eper 1
  5. Gyömbér 1
  6. Kakaó 5
  7. Kókusz 3
  8. Mandula 1
  9. Mogyoró 2
  10. Narancs 1
  11. Sárgabarack 1
  12. Szilva 1
Ár
Felhasználások
  1. Izomtömeg növelése 1
Rendezés szempontja
  1. Népszerűség
  2. Ár: alacsonytól a magasig
  3. Ár: magasról alacsonyra
  4. Legújabb
217 termék
217 termék
  1. Gluténmentes 4 gabonából készült teljes kiőrlésű lisztkeverék
    Hamarosan készleten
    Probios

    Gluténmentes 4 gabonából készült teljes kiőrlésű lisztkeverék

    500 G por
    1 776,42 Ft
217 / 217 tétel
Page

A probios története

Jelenléttel a világ 50 országában, a vállalat az alapanyagok termesztését az ember és a természet tiszteletben tartásával támogatja, egy nagyon pontos küldetéssel: egy valódi élelmezési forradalom előmozdítása, amelyben az ételek nemcsak az embert és jólétét táplálják, hanem azt a földet is, amely befogadja őt.

Bio probios termékek

A Probios több mint 40 éve hoz létre és forgalmaz kiváló minőségű biotermékeket, hogy kielégítse az egészség és jólét speciális táplálkozási igényeit, egyre fejlettebb termékeket fejlesztve, miközben soha nem feledkezik meg az ízről, a minőségről, a természetességről és az eredetiségről. 

Az irányelvek, amelyek leírják a probios sikerét

1. Csak biológiai gazdálkodásból származó, elsősorban olasz nyersanyagokat választani, rövid ellátási láncokból, vegyi anyagok használata nélkül termesztve. 

2. Foglalkozni a termék fejlesztésével annak minden szakaszában, a termőföldtől a forgalmazásig, hogy garantáljuk az ellátási lánc nyomon követhetőségét és átláthatóságát. 

3. Támogatni az innovációt és a receptek eredetiségét, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyek bármilyen fogyasztási stílushoz megfelelnek, mindig tiszteletben tartva a biodiverzitást.