- Kategóriák
-
-
10 termék
Ha a zöldségek és zöldségek fogyasztása egészséges, akkor a csírák fogyasztása még inkább az, mert ötvözik a magvak összes tápanyagát a rosttal és a hajtások előnyeivel. A Naturitas oldalon sokféle fajta csíráztatásra alkalmas magot vásárolhatsz: lucerna, brokkoli, fokhagyma, édeskömény, chia, zöld szója…
Ha a zöldségek és zöldségek fogyasztása egészséges, akkor a csírák fogyasztása még inkább az, mert ötvözik a magvak összes tápanyagát a rosttal és a hajtások előnyeivel. A Naturitas oldalon sokféle fajta csíráztatásra alkalmas magot vásárolhatsz: lucerna, brokkoli, fokhagyma, édeskömény, chia, zöld szója…
Szűrés szempont szerint
Rendezés szempontja
Ha a zöldségek és zöldségek fogyasztása egészséges, akkor a csírák fogyasztása még inkább az, mert ötvözik a magvak összes tápanyagát a rosttal és a hajtások előnyeivel. A Naturitas oldalon sokféle fajta csíráztatásra alkalmas magot vásárolhatsz: lucerna, brokkoli, fokhagyma, édeskömény, chia, zöld szója…
Csak helyezd őket egy edénybe, adj hozzá egy kis vizet, várj néhány napot, és élvezheted a friss csírákat, amelyeket salátáidhoz, pirított ételeidhez és más receptjeidhez adhatsz.
A friss zöldségek és zöldfélék ajánlottabbak, mert megőrzik minden tulajdonságukat. És mi lehet frissebb, mint a saját otthonodban termesztett csírák? A csíráztatásra szánt magvak csomagjainkkal mindig élvezheted a legjobb csírákat, amelyek tele vannak ízzel és értékes tápanyagokkal.
A friss csírák nemcsak finomak és egyedi állagúak, hanem könnyebben emészthetők is, és a szervezet könnyebben felszívja tápanyagaikat. A csíráztatott magvak fogyasztásának előnyei közé tartoznak továbbá méregtelenítő és antioxidáns hatásaik, valamint az immunrendszer erősítése és alacsony kalóriatartalmuk.
A Naturitas-nál a legjobb márkák, például a Batlle, De Bardo vagy Geo csíráztatásra szánt magvait vásárolhatod meg. A magvak otthoni csíráztatásának folyamata nagyon egyszerű: csak helyezd a magvakat egy csíráztatóba (ha nincs, egy üvegedény is megfelel); adj hozzá egy kis vizet, és hagyd néhány napig szobahőmérsékleten, jó megvilágítás mellett. Néhány óra múlva látni fogod, ahogy a magvak elkezdenek csírázni. Naponta kétszer-háromszor adj hozzá vizet, amíg a csírázás be nem fejeződik.
Friss csíráid termése már készen áll, hogy egészségesebb receptjeidhez add!
136 627 értékelés alapján
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.