Aquitaine-i tanyasi borjúval, paszternákkal és zöldborsóval készült makaróni
Terméktulajdonságok
-
Franciaországban készült
-
Ecocert
-
Bio-eko
Leírás
Babapüré zöldborsóból, paszternákból, akvitániai tanyasi borjúból és Babybio makaróniból, amely új ízeket ismertet meg a babákkal, és fokozatosan megtanítja őket önállóan étkezni.
Alkalmazás módja
Ajánlott vízgőz fölött melegíteni, a tálat körülbelül 5 percig forró vízbe meríteni. Hideg vízzel leönteni, egy pillanatig várni, majd eltávolítani a fedőt. Ha gyors elkészítési módot használ, szúrja ki a tál fedőjét, és melegítse körülbelül 1 percig közepes teljesítményen.
Figyelmeztetések
Ne tegye a hagyományos sütőbe.
Aquitaine-i tanyasi borjúval, paszternákkal és zöldborsóval készült makaróni összetétele
Növényi olajok, Val-de-Loire-i paszternák, főzővíz, francia kakukkfű, spanyol fokhagyma, spanyol zöldborsó, spanyol brokkoli, Aquitaine és Limousin vidéki borjúhús, makaróni.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték61 Kcal
-
Zsírok / lipidek1.3 G
-
Telített zsírsavak0.2 G
-
Szénhidrátok6.5 G
-
Cukrok1.5 G
-
Élelmi rost2.8 G
-
Fehérjék4.3 G
-
Só0.1 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.