Fermentactive vörös cékla
Leírás
A fermentációs folyamat felhasználja a céklában természetesen jelen lévő cukor egy részét, miközben növeli annak tápanyagainak biológiai hasznosulását. Az erjesztett vörös cékla jelentős táplálkozási előnyöket kínál. Add turmixokhoz, gyümölcslevekhez, joghurtokhoz, sült ételekhez és gyógyteákhoz.
Tulajdonságok és előnyök: Fermentactive vörös cékla
Javítja az állóképességet fizikai edzés során. Csökkenti a vérnyomást és a szisztémás gyulladást. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.
Hogyan kell szedni: Fermentactive vörös cékla?
Napi 1 teáskanál (3 g). Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
Tárolási feltételek
15º - 25º
Fermentactive vörös cékla összetétele
Összetevők: fermentált vörös céklagyökér (Beta vulgaris).
Tápérték információ Adagonként 3 g
Energia (kJ/kcal) 46/11
Zsír 0,1 g
Telített zsírsavak 0,0 g
Szénhidrát 0,7 g
Cukrok 0,7 g
Rost 1,0 g
Fehérje 0,5 g
Só 0,1 g
Csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.