Umeboshi természetes
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Vegetáriánus
Leírás
A Mimasa természetes umeboshi egész szilva formájában kapható. Ez a kategória alapvető terméke, amely teljesen természetes eljárással, ume gyümölcsből fermentálva készül. Kiváló szósz gabonafélékhez és zöldségekhez.
Javallat
Annak ellenére, hogy sót tartalmaznak, a Mimasa umeboshi szilvákat nem kell vízzel leöblíteni fogyasztás előtt. A savanyú és a sós íz kiegyensúlyozza egymást, ezért nagyon hatékonyak a szomjúság csillapítására. Összefoglalva: az umeboshi savassága semlegesíti a túlzott yangot (hús, só, fehérjék), míg a só semlegesíti a túl savas (yin) állapotot, amelyet a cukor, a finomított gabonák és a tejtermékek túlzott fogyasztása okoz.
Alkalmazás módja
Ajánlott közvetlenül éhgyomorra bevenni, vagy főként étkezés közben, lassan megrágva, vagy összetörve és rizzsel vagy zöldségekkel összekeverve fogyasztani. A levük (miután néhány órára vízben áztattuk őket) kiváló szósz gabonafélékhez és zöldségekhez.
Összetevők
Umé szilva (72,6%), tengeri só (17%), shiso lé (10,4%).
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték24 Kcal
-
Zsírok / lipidek0.6 G
-
Telített zsírsavak0 G
-
Szénhidrátok6.3 G
-
Cukrok0.5 G
-
Élelmi rost0 G
-
Fehérjék0.3 G
-
Só5.58 G
-
Nátrium5.58 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.