Nyírfacukor
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Vegán
-
Kóser
-
Halál
-
Fogkrémként használom, és könnyen eltávolítja a fogkövet, ráadásul lúgosító hatású. a cukorbetegek is fogyaszthatják, mivel a májban szintetizálódik, nem a hasnyálmirigyben. ugyanaz az íze, mint a közönséges cukornak.
La autilizo como pasta de dientes, y elimina fácilmente la placa dental, además de ser alcalinizante. Los diabéticos la pueden tomar, puesto que se sintetiza a través del hígado y no del páncreas. Tiene el mismo sabor que el azúcar común.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Bár nem édesít túl sokat, a tulajdonságai megérik.
Aunque no endulza mucho las propiedades lo merecen.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Az egyik legjobb, amit valaha próbáltam.
De los mejores que he probado.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
A nyírfacukor is tetszett nekem.
El azucar de abedul también me ha gustado
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése
Nyírfacukor értékelés
Alapja 21 értékelések
-
5 csillag18
-
4 csillag3
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A nyírfacukor, az Abedulce nyírfakéreg cukra, számos jótékony hatással rendelkezik az emberi testre.
Javallat
Ez a természetes édesítőszer nagyszerű szövetséges a fogszuvasodás elleni küzdelemben. Nem karcinogén cukorként tartják számon, és rendkívül ajánlott egészségügyi előnyökkel rendelkezik. A nyírfacukor nem metabolizálódik inzulinon keresztül (alkalmas cukorbetegek számára), és segít csökkenteni a vércukorszintet. Glikémiás indexe (GI) nagyon alacsony (7), ugyanakkor energiával látja el a szervezetet (2,4 kcal/g).
A nyírfacukor fogyasztható kandida fertőzés esetén is. Emellett lúgosítja a szervezetet és segíti az emésztést. A nyírfacukor semlegesíti a fogkő savait és elősegíti a zománc remineralizációját. Hozzájárul a csontstruktúra megerősítéséhez az egész testben, és erősíti az immunrendszert.
A nyírfacukor nagy hasonlóságot mutat és ízre hasonlít a hagyományos cukorra. Kristályos összetételű, fehér színű, hasonló az asztali cukorhoz. Tiszta állapotban fogyasztva nagy frissítő érzést kelt a szájban. Ez a frissítő hatás abból adódik, hogy a nyírfacukor oldódás közben erősen hűsíti a nyelvet. A nyírfacukor élelmiszer-adalékanyag kódja E 967, más néven xilitet, amely ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a mannit, maltit vagy szorbit, amelyek a "polialkoholok" csoportjába tartoznak. Fontos megjegyezni, hogy a nyírfacukor, ellentétben más polialkoholokkal, számos előnyös hatással van az emberi szervezetre. Ez a természetes édesítőszer nagyszerű szövetséges a fogszuvasodás elleni küzdelemben. Nem karcinogén cukorként tartják számon. Ezért kijelenthető, hogy a nyírfacukornak rendkívül ajánlott egészségügyi előnyei vannak.
Alkalmazás módja
Ajánlott édesítőszerként desszertekben, italokban, receptekben stb. Íz, használat, adagolás és megjelenés megegyezik az asztali cukoréval.
Összetevők
Nyírfakéreg cukor.
Ezek az információk változhatnak. Ellenőrizze a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték240 Kcal
-
Zsírok / lipidekG
-
Telített zsírsavakG
-
Szénhidrátok100 G
-
CukrokG
-
Élelmi rostG
-
FehérjékG
-
SóG
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.