Bio nicaragua-i gianduja étcsokoládé
Terméktulajdonságok
-
Méltányos kereskedelem
-
Bio-eko
Leírás
A Giandujia egy piemonti olasz hagyomány. A recept teljes krémessége a pörkölt mogyorón alapul, amelyet finomra őrölnek, majd egy pasztává alakítanak, amely összeolvad a csokoládé közepével. A 20%-os mogyorótartalom a fekete csokoládéval együtt adja ennek a táblának az ízét és édességét.
Alkalmazás módja
Fogyasztása a fogyasztó ízlésének megfelelően ajánlott.
Figyelmeztetések
Tartalmazhat nyomokban más dióféléket és tejet is.
Összetevők
Nádcukor*, Nicaraguai kakaómassza (32%), mogyorópüré* (20%), kakaóvaj*, emulgeálószer: szójalecitin (nem GMO)*, vaníliakivonat*. (Kakaó: legalább 41% a csokoládéban).
(*) ökológiai gazdálkodásból származó.
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tanúsítvány
IT-BIO-014
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték575 Kcal
-
Zsírok / lipidek41 G
-
Telített zsírsavak17 G
-
Szénhidrátok42 G
-
Cukrok37 G
-
Élelmi rost4.7 G
-
Fehérjék8 G
-
Só0.5 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.