Bifidus joghurt fermentum
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Bio-eko
-
Nagyon jó termék, ajánlott.
Très bon produit à recommander
Fordítva innen: naturitas.fr
Eredeti megtekintése -
Ez az első alkalom, hogy megvettem, és újra fogom venni.
Es la primera vez que lo compro y repetiré
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Ez a harmadik alkalom, hogy vásárolok. ez az élesztő joghurt készítéséhez kiváló. előnyösen biológiai félzsíros tejet használjon.
Essa é a terceira vez que compro. Esse fermento para fazer iogurte é excelente. De preferência a utilizar leite meio gordo biológico.
Fordítva innen: naturitas.pt
Eredeti megtekintése -
A joghurt mindig szép sűrű és ízletes lesz. sokkal jobb, mint a szupermarketben vásárolt joghurt. már ajánlottam másoknak is.
O iorgurte fica sempre bem consistente e saboroso. Muito melhor do que o iogurte comprado em supermercado. Recomendei a outras pessoas já.
Fordítva innen: naturitas.pt
Eredeti megtekintése
Bifidus joghurt fermentum értékelés
Alapja 7 értékelések
-
5 csillag7
-
4 csillag0
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A Natali joghurtkészítő por fermentált desszert elkészítéséhez, amelyet az ajánlásaink szerint készítenek, garantálja ennek a "bifidus" adagnak a bevitelét. A dupla adag tasak lehetővé teszi 8 fermentált desszert elkészítését.
Javallat
A bélflóra kedvező befolyásolása érdekében ajánlott napi 1 és 5 milliárd probiotikus baktériumot fogyasztani. A bifidobaktériumok olyan jótékony baktériumok, amelyek még a potenciálisan káros baktériumokkal is képesek felvenni a harcot. A probiotikum bevitele nemcsak a bélmikrobióta egészségének megőrzésében segít, hanem például javíthatja a tápanyagok felszívódását is.
Alkalmazás módja
Ajánlott 1/2 liter állati tejet használni (egy adag tasakhoz).
Elkészítési idő: 2 perc.
Erjesztés: átlagosan 8 óra joghurtkészítőben (az inkubációs időt illetően tekintse meg a gyártó utasításait a joghurtkészítőhöz).
Használjon tökéletesen tiszta eszközöket. Oldja fel a fermentumot 2 evőkanál tejben, majd fokozatosan öntse hozzá a maradék tejet. Ízlés szerint adjon hozzá cukrot, lekvárt, aromákat... Öntse üvegekbe, és tegye a joghurtkészítőbe átlagosan 8 órára. Ha elkészült, tegye hűtőbe, és hagyja néhány órát hűlni, mielőtt megkóstolja.
Tárolási feltételek
A fermentumok hatékonysága érdekében lehetőleg +18 °C alatt tárolandó. Az erjesztett desszertek 2-3 napig hűtőszekrényben tarthatók.
Összetevők
Bio tejpor, Bifidobacterium Lactis, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Bulgaricus.
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték316 Kcal
-
Zsírok / lipidek13 G
-
Szénhidrátok0.1 G
-
Cukrok46 G
-
Fehérjék30 G
-
Só0.49 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
1 kérdések
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.