Sütőpor
Terméktulajdonságok
-
Gluténmentes
Leírás
A La Barraca sütőpor fehér vagy krémszínű, szagtalan, savanykás ízű por. Kelesztőszerként használják lisztes tésztákhoz, panírokhoz és omlettek lazításához. Használják továbbá piskótákhoz, muffinokhoz, tortákhoz, fánkokhoz, panírokhoz, empanadatésztákhoz, churroshoz és általában süteményekhez.
Alkalmazás módja
- Általános cukrászat: Minden 400 g liszthez adjunk 16 g (1 tasak) élesztőt.
- Piskóták, torták és muffinok: Minden 250 g liszthez adjunk 8 g (1/2 tasak) élesztőt.
- Fánkok: Minden 300 g liszthez adjunk 8 g (1/2 tasak) élesztőt.
- Empanada- és churros-tészták: Minden 500 g liszthez adjunk 16 g (1 tasak) élesztőt.
- Piskótarolád: Minden 200 g liszthez adjunk 8 g (1/2 tasak) élesztőt.
- Omlettek: Minden 3 tojáshoz adjunk 8 g (1/2 tasak) élesztőt.
- Panírozott ételek: Minden 250 g liszthez adjunk 8 g (1/2 tasak) élesztőt.
Ezek az adagolások tájékoztató jellegűek, a recepttől függően változhatnak.
Tárolási feltételek
Hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolandó. Megfelelő tárolási és megőrzési körülmények között az eltarthatóság: 3 év.
Összetevők
Lazító szerek: glükono-delta-lakton E-575 és nátrium-hidrogén-karbonát E-500ii, kukoricaliszt és savanyúságot szabályozó anyag: monokálium-tartarát E-336i.
Ez az információ változhat. Tekintse meg a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték250 Kcal
-
Zsírok / lipidekG
-
Telített zsírsavakG
-
Szénhidrátok21 G
-
CukrokG
-
Élelmi rostG
-
FehérjékG
-
Só16.5 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.