Xantángumi
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Gluténmentes
-
Nagyon jó eredményt ad desszertekhez
Da muy buen resultado para postres
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
A gluténmentes kenyér receptjéhez adva.
Para adicionar a receita de pão sem glúten.
Fordítva innen: naturitas.pt
Eredeti megtekintése -
Ezt a xantán tasakot még nem használtam.
azt liszt nélküli kenyér- vagy sütemény tésztákhoz adalékként fogom használni, hogy tartást adjak az elkészítéseknek.Pas déjà utilisé ce sachet de Xanthane pour le moment. Il le sera en additif à des préparations de pâtes à pain ou gâteau sans gluten pour donner de la tenue aux préparations.
Fordítva innen: naturitas.fr
Eredeti megtekintése -
Kiváló minőség, nagyon gazdaságos. gluténmentes kenyerek készítéséhez használom.
Excelente qualidade, rende muito. Uso para fazer pães sem glúten.
Fordítva innen: naturitas.pt
Eredeti megtekintése -
Gluténmentes kenyér készítéséhez.
Para fazer pão sem fio glúten.
Fordítva innen: naturitas.pt
Eredeti megtekintése
Xantángumi értékelés
Alapja 5 értékelések
-
5 csillag4
-
4 csillag1
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
Xantánguminak is nevezik, egy szénhidrát, amelyet iparilag állítanak elő a Xanthomonas családba tartozó baktérium által fermentált dextrózból, és finom por formájában jelenik meg.
Javallat
Gélképző ereje 100-szor nagyobb, mint a zselatiné. Táplálkozási szempontból nem tartalmaz zsírt, tiszta szénhidrát, oldható és emészthetetlen rost formájában, amely vizet szív fel, miközben áthalad az emésztőrendszeren. Ezért sokan használják a xantángumit a rostbevitel növelésére étrendjükben.
Alkalmazás módja
Ajánlott gyümölcslevekben és italokban használni: testességet ad az italoknak és gyümölcsleveknek. Amikor gyümölcshús-részecskéket tartalmaznak, a xantángumi hozzáadása segít a szuszpenzió fenntartásában, így jobb megjelenést biztosít.
Ajánlott szószokban és öntetekben használni: az emulziók stabilitásának növelésére, gyakran használják salátaöntetek készítésénél.
Ajánlott péksüteményekben és pékárukban használni: növeli a vízmegtartást a sütés és tárolás során, így meghosszabbítja a kenyér, az édességek és a hűtött tészták eltarthatóságát.
Ajánlott tojáshelyettesítőként használni: bizonyos esetekben a tojásfehérje-tartalom csökkentése érdekében is használják, anélkül, hogy ez befolyásolná a termék megjelenését és ízét.
Figyelmeztetések
Tartalmazhat diófélék és szezámmag nyomait.
Összetevők
Xantángumi.
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték320 Kcal
-
Zsírok / lipidek0 G
-
Telített zsírsavak0 G
-
Szénhidrátok77.5 G
-
Cukrok0 G
-
Élelmi rost77.5 G
-
Fehérjék6 G
-
Só3.7 G
-
Kalcium2000 Mg
-
Magnézium60 Mg
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.