Kevertt joghurt desszert fermentum
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Gluténmentes
-
Ecocert
-
Bio-eko
-
Kiváló joghurtok készítéséhez
Ottimo per preparare gli yogurt
Fordítva innen: naturitas.it
Eredeti megtekintése -
Én is többször rendelek. kiváló.
Também encomendo várias vezes. É excelente.
Fordítva innen: naturitas.pt
Eredeti megtekintése
Kevertt joghurt desszert fermentum értékelés
Alapja 3 értékelések
-
5 csillag2
-
4 csillag1
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A joghurtban található két jótékony baktérium a Streptococcus thermophilus és a Lactobacillus bulgaricus. Mindkettő szimbiózisban működik, hogy a tejet joghurttá alakítsa körülbelül 40 °C hőmérsékleten.
A dupla adag tasak lehetővé teszi, hogy 8 darab, egyenként 125 ml-es joghurtot készítsen.
Javallat
A joghurt fermentumában található két jótékony baktérium: a Streptococcus thermophilus és a Lactobacillus bulgaricus szimbiózisban működnek együtt a tej joghurttá alakításában, körülbelül 40 °C hőmérsékleten.
Alkalmazás módja
Oldja fel az élesztőt 2 evőkanál tejben.
Adjon hozzá a receptje szerint cukrot, lekvárt, aromákat...
Hűtse le, és hagyja néhány órán át hűlni, mielőtt megkóstolná.
Tárolási feltételek
A por por megőrzése lehetőleg +18 °C alatt, hogy az erjesztők hatékonysága jobb legyen.
Összetevők
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tanúsítvány
FR-BIO-01 EU mezőgazdaság
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték322 Kcal
-
Zsírok / lipidek1.4 G
-
Telített zsírsavak0.1 G
-
Szénhidrátok47 G
-
Cukrok47 G
-
Élelmi rostG
-
Fehérjék31 G
-
Só0.5 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.