Borjúhúsleves
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Bio
-
Bio-eko
Leírás
Az ökológiai borjúcsontleveset 20 órán át lassú tűzön főzik, amely során értékes tápanyagok, például kollagén, aminosavak és glükózaminoglikánok (GAG) oldódnak ki a csontokból, és kerülnek a levesbe.
Csak ökológiai gazdálkodásból származó, legelőn nevelt borjak csontjait használjuk fel. Olyan csontokat dolgozunk fel, amelyek magas kollagéntartalommal rendelkeznek (borjúláb, boka, térdkalács és comb).
A borjúcsontleves alapjaként házi készítésű zöldségalaplevet főzünk ökológiai zöldségekből. Az összetevők a bajorországi termelésünk környékén dolgozó gazdáktól származnak. Egy fűszeres recept (például bertram, kakukkfű, izsóp) teszi ezt a borjúcsontlevest különösen értékessé.
Alkalmazás módja
Hogyan kell használni a borjúcsontlevest?
- Napi egészségügyi rutin részeként kollagén és aminosavak bevitelére.
- Turmixok gazdagítására – a csontleves kollagénjével és fehérjéivel.
- Diétához vagy böjtöléshez (csak 28 kcal 350 ml-enként).
- Természetes fehérje- és aminosavforrásként edzés után.
- Ízletes receptek alapjaként (például levesekhez, szószokhoz, sültekhez).
Összetevők
Víz, marhacsont* (24%), hagyma*, zeller*, paradicsompüré*, kősó*, bors*, bertram*, kakukkfű*, izsóp*, babérlevél*.
*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték8 Kcal
-
Zsírok / lipidek0.2 G
-
Telített zsírsavak0.1 G
-
Szénhidrátok0.3 G
-
CukrokG
-
Fehérjék1.5 G
-
Só0.5 G
-
Kollagén1 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.