Bio ecetes lében pácolt kagylók
Terméktulajdonságok
-
Bio-eko
Leírás
A Phare d'Eckmühl bio escabèche mártásban pácolt kagylói olívaolajból, almaecetből és fűszerekből készült escabèche mártásban érlelődnek; a kagylók fogyaszthatók előételként, pikniken, vagy számos étel (rizottó, tészta, gratin stb.) ízesítésére is alkalmasak.
Javallat
A galíciai eredetű kagylók oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel rendelkeznek (ez a címke „olyan termékeket jelöl, amelyeket meghatározott földrajzi területen állítottak elő, dolgoztak fel és készítettek, a helyi termelők elismert szaktudásának és az érintett régióból származó összetevők felhasználásával”).
Összetevők
Kagylók (62%), extra szűz olívaolaj (25%), almaecet, fűszerek.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték250 Kcal
-
Zsírok / lipidek21 G
-
Telített zsírsavak3.2 G
-
Szénhidrátok2.5 G
-
Cukrok0 G
-
Fehérjék14 G
-
Só1.7 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.