Fehérborban pácolt makrélafilék
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Bio-eko
Leírás
Ez a finom recept makréla filékkel és bio Muscadet borral és fűszerekkel készült marináddal készül. Ezek a makrélák az Északkelet-Atlanti fenntartható halászatából származnak. Kézzel filézve és csomagolva Douarnenezben, Bretagne-ban, gazdagok omega-3 zsírsavakban.
Javallat
A jellegzetes ízéről ismert makréla húsát is értékelik, amely finom és könnyű, egyszerre feszes és omlós.
Összetevők
MAKRÉLA filé (Scomber scombrus) 60%, víz, fehérbor-ecet*, hagyma* 4%, sárgarépa* 4%, Muscadet fehérbor (SZULFIT)* 2,4%, uborka (uborka* 2%, ecetsav*, nádcukor*, só), piros paprika* 2%, só, ecetsav*, petrezselyem* 0,12%, babérlevél* 0,06%, kakukkfű* 0,02%. *Az összetevők 25%-a mezőgazdasági eredetű, bio gazdálkodásból származik. Tanúsítva FR-BIO-10 által.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték175 Kcal
-
Zsírok / lipidek11 G
-
Telített zsírsavak2.6 G
-
Szénhidrátok0.9 G
-
Cukrok0.6 G
-
Fehérjék18 G
-
Só1 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.