Makrélafilé olívaolajban üvegben
Terméktulajdonságok
-
Gluténmentes
-
Bio-eko
Leírás
A kék húsú halak közül kiemelkednek, a kantábriai makrélát kézzel, gondosan és bio extra szűz olívaolajjal készítjük elő.
Javallat
Az Atlanti-óceán nagy ismeretlenje, amelyet néha összetévesztenek a makrélával, a másik nagyszerű termék, amelyet tengerünk ad nekünk, és gondosan készül el. Ez az extra szűz olívaolajban eltett makrélafilé azoknak szól, akik szeretik a mélyen tengeri ízeket. Ezek a filék rendkívül karakteresek, és ízletes ételekhez, például sült zöldségekhez, rizshez, pizzához vagy tésztákhoz társíthatók egy kiegyensúlyozott, tápláló étrendben.
Alkalmazás módja
Fogyasztása a fogyasztó ízlése szerint ajánlott
Tárolási feltételek
Szobahőmérsékleten tárolandó.
Összetevők
Makréla, bio extra szűz olívaolaj és só.
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték208 Kcal
-
Zsírok / lipidek12.8 G
-
Telített zsírsavak2.02 G
-
SzénhidrátokG
-
CukrokG
-
Élelmi rostG
-
Fehérjék21.9 G
-
Só1.9 G
-
Egyszeresen telítetlen zsírsavak9.52 G
-
Többszörösen telítetlen zsírsavak1.16 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.