Főzéshez való gesztenyekarob fehérje
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Vegán
-
Szója nélkül
-
Gluténmentes
-
Laktózmentes
-
Adalékanyagok nélkül
-
Mesterséges ízesítők nélkül
Leírás
A Manduca egy új, 100%-ban növényi eredetű élelmiszer. Csak a sötét akácmagból készül, egyszerű és természetes eljárással.
Javallat
Jelenleg kevés növényi fehérjeforrás létezik állati eredetű hús alternatívájaként.
A szója és a hüvelyesek lisztje, például a borsó, a leggyakrabban használtak. Ezek az opciók jelentős természeti erőforrásokat fogyasztanak, földrajzilag nagyon távoli helyekről származnak, és hogy vonzóak legyenek a végső fogyasztó számára, ultrafeldolgozottként kerülnek forgalomba.
A szentjánoskenyérfa endemikusan nő az egész Földközi-tenger medencéjében, nem igényel öntözést, trágyázást vagy permetezést, kézzel szedik, és termesztése ősidők óta szorosan kapcsolódik a Földközi-tenger mezőgazdasági kultúrájához.
Több mint 60% fehérjét tartalmaz.
Alkalmazás módja
A Manduca egy granulált, szárított élelmiszer, amely főzésre kész. Csak vízzel kell újrahidratálni, és bármely recepthez hozzáadni, tökéletesen helyettesítve a darált húst. Semleges ízű: magába szívja a hozzáadott ételek ízét.
- Áztassa egy órán át, majd adja a recept főzési fázisának végén.
- Hagyja állni az ételt néhány percig, hogy a Manduca magába szívja az ízeket.
Összetevők
Garbómag csírája.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték374 Kcal
-
Zsírok / lipidek1.8 G
-
Szénhidrátok2.4 G
-
Cukrok1.7 G
-
Élelmi rost19.9 G
-
Fehérjék64 G
-
Só0.103 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.