Szentjánoskenyérpor
Leírás
Ízletes és sokoldalú helyettesítője a csokoládénak. Használja kakaópor helyett kedvenc receptjeiben, hogy élvezhesse a csokoládé finom ízét a csokoládéban található zsír, koffein vagy teobromin nélkül.
Javallat
A szentjánoskenyér nem olyan gazdag, mint a csokoládé, de valójában édesebb.
Alkalmazás módja
Ajánlott 1,5–2 rész szentjánoskenyér-port használni minden egyes receptben megadott 1 rész kakaópor helyett. Mivel a szentjánoskenyér-por édesebb, előfordulhat, hogy csökkenteni kell a felhasznált cukor mennyiségét.
Összetevők
Szárazon pörkölt szentjánoskenyér-por.
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
15 Gramm részére
-
Energiaérték35 Kcal
-
Zsírok / lipidek0 G
-
Telített zsírsavak0 G
-
Szénhidrátok13 G
-
Cukrok7 G
-
Élelmi rost6 G
-
Fehérjék1 G
-
Só0 G
-
Kálium124 Mg
-
Kalcium52 Mg
-
Vas0.4 Mg
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.