Amarántmag
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Gluténmentes
-
Bio-eko
-
Kiváló.
gluténmentes kenyér készítéséhez.Excelente. Para hacer pan sin gluten.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése
Amarántmag értékelés
Alapja 1 értékelés
-
5 csillag1
-
4 csillag0
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
Az amaránt egy nagyon egészséges álgabona, amelyet széles körben használnak a konyhában. Ez Amerika és valószínűleg az emberiség egyik legrégebbi termesztett növénye.
Javallat
Az amaránt tápanyag-összetétele miatt az emberiség számára egyik legnagyobb élelmezési potenciállal rendelkező 36 növény közé sorolják, csaknem kétszer annyi fehérjét tartalmaz, mint a barna rizs, és felülmúlja a búzát, a hajdinát és a kölest. Ropogós állaga és enyhén édeskés íze van, amely egy olajos magra emlékeztet.
Alkalmazás módja
Ajánlott legalább egy órára beáztatni, majd eltávolítani a felszínen képződő zselés réteget, és ezt követően bő vízben megmosni. Tegyen fel vizet sóval forrni, majd adja hozzá a magokat. Forralja 10-15 percig. 1 rész gabona 2 vagy 3 rész vízhez. Hagyja állni 5 percig. A megfőtt gabona fogyasztható tabuléban, salátákban, köretként stb. Felhasználható továbbá levesek, sütemények, kekszek vagy kenyér készítéséhez is.
Figyelmeztetések
Tartalmazhat diófélék és szezámmag nyomait
Összetevők
Amarántmag szemekben*.
(*) Ökológiai gazdálkodásból származik.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tanúsítvány
Es-eco-020-cvTápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték371 Kcal
-
Zsírok / lipidek7 G
-
Telített zsírsavak1.5 G
-
Szénhidrátok65 G
-
Cukrok1.7 G
-
Élelmi rost7 G
-
Fehérjék14 G
-
Só0.01 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.