Bio gluténmentes hajdina
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Vegán
-
Gluténmentes
-
Laktózmentes
-
Bio-eko
-
Beleteszem a palacsintatésztámba.
J'en mets dans ma pâte à galette.
Fordítva innen: naturitas.fr
Eredeti megtekintése -
Nagyon jó, hogy mindig legyen megvéve
Muy buen para tener siempre compro
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Gluténmentes hajdina, az egyik kevés márka a piacon. jó termék és jó ár.
Trigo sarraceno sin gluten, de las pocas marcas que hay en el mercado. Buen producto y buen precio.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Imádom a naturitas márkájú hajdina magot, mert ez az egyik legjobb az ökológiai piacon.
Me encanta el trigo sarraceno en grano de la marca Naturitas porque es uno de los mejores del mercado ecológico.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése
Bio gluténmentes hajdina értékelés
Alapja 139 értékelések
-
5 csillag122
-
4 csillag16
-
3 csillag1
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
Mi a hajdina?
A Naturitas Bio gluténmentes hajdina egy rostban gazdag, gluténmentes mag, amely ökológiai gazdálkodásból származik.
A hajdina, más néven pohánka, bár gabonafélének tartják, valójában egy mag, amely Északkelet-Ázsiából származik.
Rostban gazdag, ezáltal teltségérzetet ad és segít szabályozni az étvágyat. Emellett számos tápanyagot tartalmaz, mint például B-vitaminokat, lizin és arginin aminosavakat, valamint gazdag ásványi anyagokban, mint a mangán, réz, magnézium és foszfor, így ideális vegetáriánus vagy vegán étrendhez.
Vegán, bio, gluténmentes, laktózmentes termék.
Származás: Kína
Hogyan főzzük a hajdinát?
A hajdina többféle technikával is elkészíthető:
- Főzve: először mossuk meg és enyhén pirítsuk szárazon, erős lángon, kevergetve. Ezután adjunk hozzá 2 vagy 3 csésze vizet minden csésze szemhez. Forraljuk fel, majd vegyük lejjebb a hőt, és főzzük körülbelül 20 percig, amíg a víz felszívódik.
- Gőzölve: ezzel a technikával a hajdina laza marad. A szemeket enyhén be lehet kenni egy kis olajjal, hogy a kakukkfű vagy a babérlevél aromája a gőzzel együtt finoman átjárja a gabonát.
- Áztatva: áztassuk körülbelül 12 órán át vízben (egy rész víz fél rész hajdinához), majd főzzük még egy kis vízzel (egy aránnyal több) 10 percig.
Főzés hajdinával
A hajdina rendkívül sokoldalú a konyhában:
- Raguk: a szemeket hagyományos raguk vagy puliszkák készítéséhez főzzük.
- Mártások: zsiradék helyettesítőjeként és sűrítőként is használható, mivel a szem 70%-a keményítő, és nyálkaanyagai ideálisak a sűrű mártásokhoz. Ezekben az esetekben a liszt vagy a szem a legjobb.
- Palacsinták vagy kenyerek: használhat hajdinalisztet vagy közvetlenül az egész szemeket is.
Figyelmeztetések
Tartalmazhat nyomokban szóját, szezámmagot és héjas gyümölcsöket.
Tárolási feltételek
Hűvös, száraz helyen tárolandó. Használat után a csomagolást gondosan zárja le.
Összetevők
Bio termesztésű hajdina.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tanúsítvány
ES-ECO-019-CT Nem EU mezőgazdaság
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték357 Kcal
-
Zsírok / lipidek2 G
-
Telített zsírsavak0.4 G
-
Szénhidrátok74 G
-
Cukrok2.1 G
-
Élelmi rost5.6 G
-
Fehérjék8 G
-
Só0.01 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.