Naturitas Essentials
Gluténmentes bio hajdina csomag
2 692,08 Ft
Segítségre van szüksége?

Gluténmentes bio hajdina csomag

3 egységek - 500G
Üzletértékelések (4,70 / 5) KIVÁLÓ
Mi a hajdina? A Naturitas Bio gluténmentes hajdina egy rostban gazdag, gluténmentes mag, amely ökológiai gazdálkodásból származik. A hajdina, más néven pohánka, bár gabonafélének tartják, valójában egy mag, amely Északkelet-Ázsiából származik. Rostban gazdag, ezáltal teltségérzetet ad és segít szabályozni az étvágyat. Emellett számos tápanyagot tartalmaz, mint például B-vitaminokat, lizin és arginin aminosavakat, valamint gazdag ásványi anyagokban, mint a mangán, réz, magnézium és foszfor, így ideális vegetáriánus vagy vegán étrendhez. Vegán, bio, gluténmentes, laktózmentes termék. Származás: Kína Hogyan főzzük a hajdinát? A hajdina többféle technikával is elkészíthető: Főzve: először mossuk meg és enyhén pirítsuk szárazon, erős lángon, kevergetve. Ezután adjunk hozzá 2 vagy 3 csésze vizet minden csésze szemhez. Forraljuk fel, majd vegyük lejjebb a hőt, és főzzük körülbelül 20 percig, amíg a víz felszívódik. Gőzölve: ezzel a technikával a hajdina laza marad. A szemeket enyhén be lehet kenni egy kis olajjal, hogy a kakukkfű vagy a babérlevél aromája a gőzzel együtt finoman átjárja a gabonát. Áztatva: áztassuk körülbelül 12 órán át vízben (egy rész víz fél rész hajdinához), majd főzzük még egy kis vízzel (egy aránnyal több) 10 percig. Főzés hajdinával A hajdina rendkívül sokoldalú a konyhában: Raguk: a szemeket hagyományos raguk vagy puliszkák készítéséhez főzzük. Mártások: zsiradék helyettesítőjeként és sűrítőként is használható, mivel a szem 70%-a keményítő, és nyálkaanyagai ideálisak a sűrű mártásokhoz. Ezekben az esetekben a liszt vagy a szem a legjobb. Palacsinták vagy kenyerek: használhat hajdinalisztet vagy közvetlenül az egész szemeket is.
Leírás megtekintése
2 692,08 Ft
1794.72 HUF/Kg
Raktáron
Vásárold meg ma, és kapd meg innen
Nem tudjuk megerősíteni a szállítás várható dátumát. További információért vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hűségpontok

E termék megvásárlásával a következő rendelésedhez akár

pont = kedvezmény

Hogyan működik?

Naturitas Club Gyűjts pontokat minden vásárlás után Rendelj, és minden elköltött font után 5 kedvezménypontot kapsz. 1 db 80 Ft-os vásárlás = 1 pontt

Naturitas Club Szerezz több pontot más műveletekért Töltsd ki a profilodat, iratkozz fel hírlevelünkre, vagy értékeld a megrendelt termékeket. Minden egyes akcióért akár 50 pontot is szerezhetsz.

Naturitas Club Váltsd be a pontjaidat a következő rendelésednél És... automatikus kedvezményt kapsz a rendelésed teljesítése után! 100 pont: 400 Ft kedvezmény

Üzletértékelések (4,70 / 5) KIVÁLÓ
  • Biztonságos fizetés a következő módon:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

A terméket a megrendelés visszaigazolt kézbesítési dátumától számított 14 napon belül visszaküldheti, ha nem használta és eredeti csomagolásában van.

Lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan működik a rendelésvisszaküldés:

  1. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és adja meg rendelési számát.
  2. Csomagold be és készítsd elő a csomagot.
  3. Adja át a csomagot a szállítónak.
  4. Várja meg, amíg a visszatérítés megérkezik a kiválasztott fizetési módra.

Hogyan kérhetek visszatérítést?

Terméktulajdonságok

  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Laktózmentes
  • Bio-eko

Leírás

Kérdések és válaszok (0)

Leírás

Mi a hajdina?

A Naturitas Bio gluténmentes hajdina egy rostban gazdag, gluténmentes mag, amely ökológiai gazdálkodásból származik.

A hajdina, más néven pohánka, bár gabonafélének tartják, valójában egy mag, amely Északkelet-Ázsiából származik.

Rostban gazdag, ezáltal teltségérzetet ad és segít szabályozni az étvágyat. Emellett számos tápanyagot tartalmaz, mint például B-vitaminokat, lizin és arginin aminosavakat, valamint gazdag ásványi anyagokban, mint a mangán, réz, magnézium és foszfor, így ideális vegetáriánus vagy vegán étrendhez.

Vegán, bio, gluténmentes, laktózmentes termék.

Származás: Kína

Hogyan főzzük a hajdinát?

A hajdina többféle technikával is elkészíthető:

  • Főzve: először mossuk meg és enyhén pirítsuk szárazon, erős lángon, kevergetve. Ezután adjunk hozzá 2 vagy 3 csésze vizet minden csésze szemhez. Forraljuk fel, majd vegyük lejjebb a hőt, és főzzük körülbelül 20 percig, amíg a víz felszívódik.
  • Gőzölve: ezzel a technikával a hajdina laza marad. A szemeket enyhén be lehet kenni egy kis olajjal, hogy a kakukkfű vagy a babérlevél aromája a gőzzel együtt finoman átjárja a gabonát.
  • Áztatva: áztassuk körülbelül 12 órán át vízben (egy rész víz fél rész hajdinához), majd főzzük még egy kis vízzel (egy aránnyal több) 10 percig.

Főzés hajdinával

A hajdina rendkívül sokoldalú a konyhában:

  • Raguk: a szemeket hagyományos raguk vagy puliszkák készítéséhez főzzük.
  • Mártások: zsiradék helyettesítőjeként és sűrítőként is használható, mivel a szem 70%-a keményítő, és nyálkaanyagai ideálisak a sűrű mártásokhoz. Ezekben az esetekben a liszt vagy a szem a legjobb.
  • Palacsinták vagy kenyerek: használhat hajdinalisztet vagy közvetlenül az egész szemeket is.

Figyelmeztetések

Tartalmazhat nyomokban szóját, szezámmagot és héjas gyümölcsöket.

Tárolási feltételek

Hűvös, száraz helyen tárolandó. Használat után a csomagolást gondosan zárja le.

Összetevők

Bio termesztésű hajdina.

 

Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.

Tanúsítvány

ES-ECO-019-CT Nem EU mezőgazdaság

SKU: LP-0205982

Tápértéktáblázat

  • 100 Gramm részére
  • Energiaérték
    357 Kcal
  • Zsírok / lipidek
    2 G
  • Telített zsírsavak
    0.4 G
  • Szénhidrátok
    74 G
  • Cukrok
    2.1 G
  • Élelmi rost
    5.6 G
  • Fehérjék
    8 G
  • 0.01 G

Specifikációk

  1. Ehhez a termékhez még nincs kérdés.

Kérdések és válaszok

Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.