Pirított hajdina kása
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Tartósítószer-mentes
-
Mesterséges illatanyagok nélkül
-
Bio-eko
-
Pirított hajdina magvak, amelyeket a dietetikusom tanácsára infúzióként használnak. finom és könnyű infúzió. kiváló rossz gyomorra.
Graines de sarrasin grillées utilisées en infusion sur les conseils de ma diététicienne. Infusion délicate et légère. Nickel pour un estomac malade.
Fordítva innen: naturitas.fr
Eredeti megtekintése -
kiváló minőség tökéletes pörkölés
ottima qualità tostatura perfetta
Fordítva innen: naturitas.it
Eredeti megtekintése -
Ezeket a magvakat infúzióként fogyasztom a gyomorműtétem óta, hogy korlátozzam a kávéfogyasztásomat. természetesen semmi köze hozzá, de nagyon kellemes inni: 1 evőkanál jól megpakolva, 15 percig áztatva egy csészében.
jó ízű, könnyű és könnyen emészthető.
ajánlom a naturistas-t a termékválasztékáért és a nagy komolyságáért.Je consomme ces graines en infusion depuis mon opération de l'estomac pour limiter ma consommation de café. Rien à voir évidemment mais très agréable à boire 1 c a soupe bien bombée infusée 15 mn dans une tasse. Bon goût, légère et facile à digérer. Je recommande Naturistas pour sa gamme de produits et son grand sérieux.
Fordítva innen: naturitas.fr
Eredeti megtekintése
Pirított hajdina kása értékelés
Alapja 3 értékelések
-
5 csillag3
-
4 csillag0
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
Szláv eredetű, a kása hántolt és pirított hajdina. A kását melegen, köretként fogyasztják, vagy használható zöldségek (káposzta, cukkini, tök stb.) töltelékeként, illetve quiche-ekben vagy palacsintákban is.
Javallat
A hajdina a keserűfűfélék (Polygonaceae) családjába tartozik, nem pedig a gabonafélék közé. A hajdina jobban hasonlít a sóska vagy a rebarbara növényéhez. Széles leveleivel, barna vagy szürke háromszög alakú magjaival a hajdina látszólag semmiben sem hasonlít más gabonafélékre. Úgy tartják, hogy a hajdina Északkelet-Ázsiából származik. Európában a középkorban jelent meg, a keresztesek hozták be. A hajdinát, miután meghántolták és megpirították, kásának nevezik. Ez utóbbinak kifejezettebb íze van, mint a hajdinának. Napjainkban ezt a magot Kelet-Európában széles körben fogyasztják, ahol rendszeresen szerepel az étlapon. A kását elsősorban Oroszországban fogyasztják, de ízét itt is érdemes újra felfedezni.
Alkalmazás módja
Ajánlott egy pohárnyi Kasha-val számolni személyenként. Mossa meg a Kasha mennyiségét, majd öntse kétszeres mennyiségű, sós, forrásban lévő vízbe.
Figyelmeztetések
Lehetséges nyomokban szója, diófélék, szezámmag találhatók.
Összetevők
Hajdina
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tanúsítvány
FR-BIO-01 EU mezőgazdaság.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték377 Kcal
-
Zsírok / lipidek4.4 G
-
Telített zsírsavak1 G
-
Szénhidrátok69 G
-
Cukrok1.5 G
-
Élelmi rost4.5 G
-
Fehérjék13 G
-
Só0.03 G
-
Magnézium220 Mg
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.