Közepes bulgur
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Bio-eko
Leírás
A bulgur egy gabonaféle, amelyet többféle előfőzött durumbúzából készítenek, és számos receptben használják, főként a Közel-Keleten és Afrikában. Mivel tört búzáról van szó, a konyhában hasonlóan használható, mint a rizs, mivel hasonló az állaga.
Javallat
Ez az öko bulgur gazdag: keményítőben, szénhidrátokban, rostban és fehérjében. Fehérjetartalma meghaladja a legtöbb gabonafélét, ezért a sportolók körében nagyon kedvelt összetevő, így erősen ajánlott beépíteni az étrendünkbe. Nagyon könnyen emészthető és kíméletes, ezért gyakran ajánlják rossz emésztésű vagy gyomorproblémákkal küzdő embereknek.
Alkalmazás módja
Ajánlott a bulgurt két és fél adag vízzel egy adag bulgurhoz főzni 15-20 percig. Tálalás előtt néhány percig pihentetni kell. Főzés után add hozzá a receptedhez. A bulgurral készült receptek nagyon hasonlítanak a rizses ételekhez. Főként tabbuleh készítésére használják, amely egy saláta, főként Libanonban és Szíriában készítik.
Összetevők
Közepes bulgur.*
(*) Ökológiai gazdálkodásból származó.
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tanúsítvány
Es-eco-020-cvTápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték319 Kcal
-
Zsírok / lipidek1.2 G
-
Telített zsírsavak0 G
-
Szénhidrátok73 G
-
Cukrok0.6 G
-
Élelmi rost8.5 G
-
Fehérjék12.5 G
-
Só0.8 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.