Héj nélküli csicseriborsó
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Bio-eko
-
Ahogy vártam.
nagyon jók.Es como había esperado. Muy buenos.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Jobb bőr nélkül a hüvelyes.
bőr nélküli babot keresekMejor sin piel la legumbre. Busco alubias sin piel
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
A hántolt csicseriborsó könnyebben emészthető és nem okoz puffadást.
Los garbanzos sin piel son más digestivos y sin flatulencias.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése
Héj nélküli csicseriborsó értékelés
Alapja 4 értékelések
-
5 csillag4
-
4 csillag0
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A csicseriborsó fajtája, amely meg van szabadítva a fekete héjától, különféle módokon készíthető el: krémes formában, mint az indiai dhal, vagy olvadósan, mint a salátákban. A helyi mezőgazdaság ösztönzése érdekében a Primeal Franciaországban található termelési láncából válogatott csicseriborsót.
Alkalmazás módja
Áztassa be 4 órán át, majd főzze hideg vízben, lassú tűzön 15-20 percig.
Összetevők
Héj nélküli csicseriborsó*.
*ökológiailag termesztett.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tanúsítvány
FR-BIO-10
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték324 Kcal
-
Zsírok / lipidek5.3 G
-
Telített zsírsavak0.7 G
-
Szénhidrátok34.5 G
-
Cukrok2 G
-
Élelmi rost22.8 G
-
Fehérjék23.2 G
-
Só0.01 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.