Barna lencse
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Bio-eko
Leírás
A lencse egy magas tápanyagtartalmú élelmiszer. A szénhidrátok a legnagyobb mennyiségben vannak jelen, és alapvetően keményítőből állnak.
Javallat
A lencsék növényi fehérjéi, bár jó mennyiségben vannak jelen, nem teljes értékűek, mivel metioninban (esszenciális aminosav) hiányosak. Azonban, ha a lencsét olyan gabonafélékkel, mint például a rizs, amelyek gazdagok ebben az aminosavban, kombináljuk, akkor ezek a fehérjék magas biológiai értékűvé válnak.
Alkalmazás módja
Ajánlott az éjszaka folyamán beáztatni őket, az áztatóvizet kiönteni, majd jól leöblíteni és lecsöpögtetni, mielőtt új vizet adnánk hozzá. Ha erre nem volt ideje, tegye fel főni a babot, majd egy idő után kapcsolja le a tüzet, és hagyja ebben a vízben ázni körülbelül 3 órán át.
A titok az, hogy soha ne használja fel azt a vizet, amelyben áztak, mivel ez a víz magába szívja a főzés során távozó toxin egy részét.
A vörösbabot jól meg kell főzni: először magas lángon, só nélkül, körülbelül 20 percig, közben habját leszedve, majd ezután lejjebb veheti a lángot, és addig főzze, amíg meg nem puhul. Az idő a választott főzési módszertől függően változik: másfél-két óra, vagy kuktában 20-30 perc.
Figyelmeztetések
Tartalmazhat glutént nyomokban
Összetevők
Barna lencse*
(*) Ökológiai gazdálkodásból származik.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tanúsítvány
Es-eco-020-cvTápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték340 Kcal
-
Zsírok / lipidek1.1 G
-
Telített zsírsavak0 G
-
Szénhidrátok60.1 G
-
Cukrok1.8 G
-
Élelmi rost24.6 G
-
Fehérjék27.4 G
-
Só0.02 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.