Zöld lencse
Terméktulajdonságok
-
Franciaországban készült
-
Bio-eko
Leírás
A Markal zöld lencséje ismert a „petit salé” elkészítéséhez, a zöld lencse nagyon jól illik a pörköltekhez vagy salátákhoz is. A lencse Közép-Ázsiából származik. Régen elterjedt a Közel-Keleten és Egyiptomban, majd a föníciaiak, karthágóiak és rómaiak bevezették és elterjesztették Európában.
Javallat
A lencse egy hüvelyes növény, gabonafélével való társítása lehetővé teszi a fehérjék és az esszenciális aminosavak bevitelének kiegyensúlyozását. A lencsék a szójabab után a legfehérebb fehérjeforrások a hüvelyesek között. A zöld lencsét melegen fogyasztják köretként (pörköltek, főtt húsos ételek) vagy hidegen salátában. Levesként vagy püréként is élvezhető.
Összetevők
Bio zöld lencse
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.