Bio gluténmentes sütőpor
Terméktulajdonságok
-
Gluténmentes
-
Bio-eko
-
Minden süteményt gluténmentes, vegán és minőségi lisztekkel készítek, ezért egy olyan élesztő, amely szintén ilyen, fantasztikus. amióta felfedeztem, csak ezt használom!
Hago todos los pasteles con harinas sin gluten veganas y de calidad, así que tener una levadura que también lo sea es fantástico. Desde que la descubrí sólo uso esta!
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése
Bio gluténmentes sütőpor értékelés
Alapja 8 értékelések
-
5 csillag5
-
4 csillag2
-
3 csillag1
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A Nat-Ali sütőpor a tészták kelesztésére szolgál édes és sós péksüteményekben.
Glutén- és foszfátmentes.
Javallat
A tészta megkelése egyszerűen a hozzávalók természetes reakciója révén történik, amikor bizonyos nedvesség- és hőmérsékleti feltételek adottak. A nátrium-hidrogén-karbonát szén-dioxid felszabadulása révén idézi elő a tészta kelését. A borkősav elősegíti a szén-dioxid felszabadulását; ezt borseprőből és törkölyből nyerik a lepárlóban. A semleges alapú kukoricakeményítő megőrzi minden összetevő tulajdonságait. Az élesztőport sós és édes tészták kelesztéséhez használják a cukrászatban. A tészta megkelése egyszerűen a hozzávalók természetes reakciója révén történik, amikor bizonyos nedvesség- és hőmérsékleti feltételek adottak.
Alkalmazás módja
Ajánlott adagolás: 2 teáskanál 250 g liszthez.
Keverje össze szárazon a sütőport a liszt egy részével a jobb eloszlás érdekében.
Tárolási feltételek
A port por tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen.
Összetevők
Kukoricakeményítő*, sütőporok: nátrium-hidrogén-karbonát, borkősav.
* Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termékek.
Tanúsítvány
FR-BIO-01
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.