Hajdinaliszt
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Vegán
-
Cukormentes
-
Tojásmentes
-
Laktózmentes
-
Bio-eko
-
A terméket azért választottam, mert gluténmentes. ajánlott kenyér készítéséhez.
Elegí el producto por ser sin gluten. Recomendable para hacer pan.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
jó eredményt ad, mint a kenyér
da bom resultado como o pão
Fordítva innen: naturitas.pt
Eredeti megtekintése -
A hajdina minősége meglehetősen jó.
La calidad del trigo sarraceno es bastante buena
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Alkalmas cukrászathoz és panírozáshoz.
Sirve para repostería y para rebozar
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése
Hajdinaliszt értékelés
Alapja 42 értékelések
-
5 csillag37
-
4 csillag5
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A hajdina vagy alforfón (Fagopyrum Esculentum) egy álmagvak közé tartozik, pontosabban egyfajta mag, de gabonaként vagy szemesként használják. Nagyon tápanyagban gazdag, és több rostot tartalmaz, mint a zab.
Alkalmazás módja
Bechamel vagy pépek elkészítéséhez. Használható süteményekhez és kenyerekhez is, ha más, jobban sütésre alkalmas lisztekkel keverjük (roz, tönköly, kukorica, búza stb.).
Figyelmeztetések
Szobahőmérsékleten, hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolandó.
Tárolási feltételek
Szobahőmérsékleten, hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolandó.
Összetevők
Teljes kiőrlésű hajdina liszt*. Tartalmazhat glutén, szója, szezám és diófélék nyomait.
(*)=Ökológiai gazdálkodásból származik.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tanúsítvány
Es-eco-002-cmTápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték350 Kcal
-
Zsírok / lipidek3.2 G
-
Telített zsírsavak0.66 G
-
Szénhidrátok65.9 G
-
Cukrok1.16 G
-
Élelmi rost3 G
-
Fehérjék12.9 G
-
Só0.6 Mg
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.