Rizspapír tekercsekhez
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Vegán
-
Gluténmentes
-
Bio
-
Eléggé ízlik, és mivel vegetáriánus vagyok, gyakran használom zöldséges töltelékkel.
Gosto bastante e, como sou vegetariana, utilizo muitas vezes com recheio de legumes.
Fordítva innen: naturitas.pt
Eredeti megtekintése -
Könnyen kezelhetők, de nagyon jók
Delicados de trabajar pero muy buenos
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Imádom egészséges ételek készítéséhez.
Me encanta para hacer comida saludable
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Nagyon jó zöldségekkel való elkészítéshez
Muy buenos para preparar con verduras
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése
Rizspapír tekercsekhez értékelés
Alapja 4 értékelések
-
5 csillag2
-
4 csillag2
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
Az Amaizin rizspapír tekercsekhez finom rizs tekercsek készítéséhez szolgál, amelyek nagyon könnyen elkészíthetők.
Javallat
Rizspapírlapokat használnak a vietnámi Bánh Tráng nyári tekercsek elkészítéséhez. Ezek a gluténmentes tavaszi tekercsek tele vannak friss és ropogós összetevőkkel, és finom mártásba márthatók. Az összetevők végtelenül variálhatók.
Ökológiai tanúsítvány: KH-BIO-154
Alkalmazás módja
Ajánlott a rizslapokat egyenként egy lapos edénybe helyezni, amelyben langyos víz van, és 10 másodpercig áztatni, amíg megpuhulnak, majd egy sík felületre helyezni, megtölteni az összetevőkkel, és jól feltekerni őket. A nyári tekercseket sütve is meg lehet pirítani aranybarnára.
Összetevők
Tapioka*, rizs* (10%), só.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték348 Kcal
-
Zsírok / lipidek0.5 G
-
Telített zsírsavak0.3 G
-
Szénhidrátok85 G
-
Cukrok0 G
-
Fehérjék1 G
-
Só0.44 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.