Rubanelle félig teljes - 100% franciaország
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Bio-eko
Leírás
A Primeal Rubanelle félfehér tészták - 100% Franciaország, hagyományos bronzformákban készülnek, alacsony hőmérsékleten szárítva. Ez a fajta formázás lisztes megjelenést és érdes textúrát kölcsönöz a tésztáknak, ami lehetővé teszi, hogy finoman megtapadjanak a szószon, még több ízért!
Javallat
A Priméal 100%-ban francia, bio keménybúzát használ, amelyet hagyományosan a Franciaország déli, meleg és száraz régióiban termesztenek
Alkalmazás módja
Ajánlott sós vizet forralni egy lábasban. Öntse bele a tésztát (80 g személyenként). Főzze 8-9 percig, az Al dente vagy puhább állag preferenciájától függően. Szűrje le a tésztát. Ideálisan a Priméal paradicsomszószok egyikével vagy ízlés szerint fogyassza.
Figyelmeztetések
Előfordulhat, hogy tartalmaz tojás nyomokat.
Tárolási feltételek
Száraz, hűvös helyen, fénytől védve tárolandó
Összetevők
Bio félfehér keménybúza durumbúzadara, Franciaországból.
Tanúsítvány
Fr bio 01Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték358 Kcal
-
Zsírok / lipidek1.9 G
-
Telített zsírsavak0.4 G
-
Szénhidrátok71.6 G
-
Cukrok4.5 G
-
Élelmi rost5.5 G
-
Fehérjék10.9 G
-
Só0.01 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.