Őrölt kávé etiópia moka 100% arabica bio
Terméktulajdonságok
-
Bio-eko
-
100%-os arabica kávé kellemes ízzel.
Café 100% arabica de agradable sabor.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Kávé jó aromával és ízzel.
Café con buen aroma y sabor.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
A kávé íze eléggé kellemes, de meglehetősen savanykás utóízzel rendelkezik (és nem édes, ahogy vártam), ráadásul a darálék túl durva - véleményem szerint - a mokkához való optimális használathoz, amelynek finomabbnak kellene lennie. sajnos 4 darab 250 grammos csomagot vettem belőle...
Il gusto del caffè è abbastanza gradevole ma con un retro gusto piuttosto aspro (e non dolce come mi aspettavo) ed inoltre la macinatura è troppo grossa - a mio parere - per un uso ottimale per la moka che dovrebbe essere più fine. Purtroppo ne ho acquistato 4 confezioni da 250 gr...
Fordítva innen: naturitas.it
Eredeti megtekintése -
Jó íz és aroma. jobb olasz típusú kávéfőzőben használni.
Buen sabor y aroma. Mejor usar en cafetera, la tipo italiana.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Nagyon intenzív íz és aroma, de nem keserű.
Sabor y aroma muy intenso pero sin amargar.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése
Őrölt kávé etiópia moka 100% arabica bio értékelés
Alapja 13 értékelések
-
5 csillag12
-
4 csillag0
-
3 csillag1
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
Moka Etiópia 100% Arabica - Bio Destination Szűrt Őrölt egy bio őrölt kávé, tiszta arabica, amelyet a Djimmah és Limu régióban termesztenek az afrikai fennsíkokon. Kivételes moka, biogazdálkodásból származik. Kóstolás: bársonyos és lágy. Gazdag magnéziumban, vasban és PP-vitaminban.
Javallat
Legendás kávé, Etiópia az az ország, ahol a kávét először a 16. században fedezte fel egy kecskepásztor szerzetes, aki észrevette, hogy a kecskéi tele vannak energiával, miután megkóstolták ezeknek a bokroknak a bogyóit. Az etiópiai kávék elsősorban magaslati kávék. Ez a tiszta Arabica egy természetes változat, amely az etióp magasföldek nyugati lejtőin, körülbelül 1500-2000 méter magasságban vadon nő, amelynek egy kis része most egy európai szervezet által ellenőrzött, jóváhagyva a vegyszermentes, műtrágya- és peszticidmentes biogazdálkodást. Az érett cseresznyéket októbertől márciusig egyenként kézzel szedik a parasztok. Ezután nedves módszerrel dolgozzák fel, amely a legjobb évjáratokra van fenntartva, majd egy-két hónapig szárítják, mielőtt májustól exportálnák. A franciák nagyon kedvelik, ez a fajta nagyon jó minőségű, megnyúlt formájú gyümölcsöt ad, a magaslati termesztés finomabb aromákat, enyhe savanykásságot és sok testességet eredményez. Ezt a nagyszerű évjáratot egy közepes, kézműves és lassú pörköléssel, 18-20 perc alatt emeljük ki. Frissen pörkölve ez a kávé minden terroir-jának előnyét átadja a fogyasztónak.
Összetevők
Kávé.
Tanúsítvány
Fr-bio-001-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.