Lapacho
Leírás
Az Aromandise Lapacho egy ital, amelyet évszázadok óta fogyasztanak az Amazonas környéki régióban számos jótékony hatása miatt. Ideális infúzió vagy főzet elkészítéséhez.
Javallat
A Lapacho, más néven Pau d’Arco vagy Taheebo, egy isteni fa a dél-amerikai hagyományokban. Virágzáskor ez a fa mély rózsaszínű virágokkal ragyog!
Alkalmazás módja
Ajánlott két púpozott teáskanálnyi Lapachót áztatni 200 ml vízben. Hagyja ázni 20 percig. Melegen, hidegen vagy jéggel, natúr vagy édesítve fogyasztható.
Tárolási feltételek
Tárolja hűvös, száraz helyen
Összetevők
Rózsaszín lapacho / Inkák szent fája (Tabebuia impetiginosa), Tabebuia impetiginosa fehér kérge.
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.