Tejkefir ital fermentum
Terméktulajdonságok
-
Gluténmentes
-
Bio-eko
-
Könnyű, hatékony, gazdaságos, legalább egy hónapig használhatod.
adj hozzá 2 evőkanál előző kefirt egy liter tehéntejhez, vagy még jobb, juhtejhez, ezt 5-6 alkalommal meg lehet ismételni.Fácil eficaz económico puedes usarlo mínimo durante un mes . añadir 2 cucharadas del kefir anterior en un litro de leche de vaca o mejor aún de oveja, esto se puede repetir 5 o 6 veces
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
A termék valóban kiváló és könnyen használható. a kefir finom. viszont sokkal több mint 24 óra kell... az én esetemben másfél nap kellett, hogy megérjen. de megéri várni. ajánlom!
Le produit est vraiment excellent et facile a utiliser. Le kefir est delicieux. Par contre il faut beaucoup plus que 24 h... Dans mon cas il fallait 2 jour et demie pour qu'il prenne. Mais ça vaut le coup d'attendre. Je recommande!
Fordítva innen: naturitas.fr
Eredeti megtekintése -
Most használtam először. a kapott kefir nagyon szilárdnak tűnik és jól koagulál, de még nem sikerült megkóstolnom.
Acabei de o utilizar pela primeira vez. O kefir obtido parece muito firme e coagula bem, mas ainda não consegui prová-lo.
Fordítva innen: naturitas.pt
Eredeti megtekintése -
Nem találtam meg a kívánt erjedést, és nem működik a növényi tejjel.
Je n'est pas trouvé la fermentation voulue et ça ne fonctionne pas avec le lait végétale.
Fordítva innen: naturitas.fr
Eredeti megtekintése
Tejkefir ital fermentum értékelés
Alapja 9 értékelések
-
5 csillag6
-
4 csillag1
-
3 csillag2
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
Natali bio tejkefir ital:
A Kefir egy tej alapú erjesztett ital, amely élesztők és baktériumok hatására jótékonyan befolyásolja a bélflórát és hozzájárul az emésztési kényelemhez.
A Natali segítségével saját fermentált italát készítheti el, csak egy liter tejet kell hozzáadnia.
Milyen előnyei vannak a Natali bio tejkefirnek?
A kefir szabályozza a bélmozgást és javítja az emésztést azáltal, hogy probiotikus tulajdonságaival regenerálja a bélflórát. Helyreállítja a bél baktériumflórájának egyensúlyát a jó baktériumok arányának növelésével.
Tápláló, A- és B-vitaminban, valamint fehérjében gazdag, és fogyasztható laktózérzékenyek által is.
Természetes antibiotikumként hatva nagyon hatékony az immunrendszer erősítésében.
Hogyan használjuk a Natali bio tejkefir fermentet?
- Tisztítsa meg az eszközeit.
- Oldjon fel egy adag fermentet 2 evőkanál tejben, majd fokozatosan öntse hozzá az egész liter tejet.
- Öntse légmentesen zárható üvegbe, majd hagyja fermentálódni 24 órán át szobahőmérsékleten.
- Hűtse le az így kapott italt, miután elérte a kívánt állagot.
- Hűtve tárolandó.
Összetevők
Streptococcus Thermophilus, tej por, Lactococcus lactis, Leuconostoc, Lactobacillus, kefir élesztők.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték356 Kcal
-
Zsírok / lipidek1.5 G
-
Szénhidrátok0.1 G
-
Cukrok52 G
-
Fehérjék34 G
-
Só0.55 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.