Búzacsíra
Leírás
A gabona szívében található búzacsíra minden olyan elemet tartalmaz, amely szükséges a növény létrejöttéhez.
Javallat
Friss és törékeny, a csírát a búza őrlése során nyerik vissza, majd óvatosan stabilizálják, hogy megőrizzék organoleptikus tulajdonságait.
Napi fogyasztás esetén a búzacsíra olyan táplálkozási összetevő, amely természetes gazdagságát – például antioxidánsokat, mint az E-vitamin és a cink – biztosítja számodra. Ezek a nyomelemek segítenek megvédeni a sejteket az oxidatív stressz ellen.
A cink a vassal együtt hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez. A vas és a magnézium pedig segítenek csökkenteni a fáradtságot.
*A kapott csomagolás kissé eltérhet a termékadatlap képén láthatótól.
Alkalmazás módja
A búzacsírát fűszerként használják szóráshoz.
Enyhe gabonaíze van. Jól illik minden elkészített ételhez, rászórható salátákra, zöldségekre, vagy hozzáadható tejtermékekhez.
Napi 2 evőkanál (kb. 10 g) legalább a napi E-vitamin-szükséglet 20%-át és a cink-szükséglet 17%-át fedezi.
Figyelmeztetések
Allergének: glutén.
Tárolási feltételek
Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó.
Összetevők
Hőkezeléssel stabilizált búzacsíra.
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték385 Kcal
-
Zsírok / lipidek11 G
-
Telített zsírsavak2.8 G
-
Szénhidrátok37 G
-
Cukrok12.3 G
-
Élelmi rost13 G
-
Fehérjék28 G
-
Só0.01 G
-
Magnézium250 Mg
-
Vas8.5 Mg
-
Cink17 Mg
-
Mangán250 Mg
-
E-vitamin24 Mg
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.