Himalája só (himalasa konyhasó)
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Leírás
Sal Himalasa (Himalasa Konyhasó) a Purasama-tól A Purasana Himalája sója, amely a pakisztáni Himalájából származó ősi tengerekből származik, azzal jellemezhető, hogy évek múltán is megőrzi természetes tulajdonságait. Emiatt a sót jelenleg természetes módon bányásszák, hogy megőrizzék tiszta, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag tulajdonságait.
Javallat
A himalájai sóval étkei finomított ízt kaphatnak, és helyettesítheti az asztali sót. Ugyanígy megszórhatja hideg és meleg ételeket ízlés szerint, de turmixokon, desszerteken vagy szószokon keresztül is.
Alkalmazás módja
Ajánlott a himalájai sót a fogyasztó ízlése szerint használni a konyhai őrlőben, hogy ízt adjon az ételeknek, házi készítésű radírok összetevőjeként, valamint más terápiás és kozmetikai alkalmazásokhoz.
Összetevők
100 g-onként:
Finom himalájai só (100%).
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.