Gluténmentes citrus pektin állagjavító
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Gluténmentes
Leírás
A Dayelet gluténmentes Citrus Pektin texturáló természetes poliszacharidokból áll, amelyek a növényi sejtfalakban találhatók.
Javallat
A citrus- és alma pép iparosításából származik a pektinek többsége, amelyek barna színű por formájában jelennek meg.
Alapvetően nagyon érzékenyek három tényezőre: pH (minél savasabb, annál nagyobb a zselésedés), cukor (10-80%) és kalcium (kalciumionok jelenléte, tej stb.). Alacsony pH-értékekkel (2,8 és 3,5 között), amelyek jellemzőek a gyümölcsökre, jól működik, és elengedhetetlenné teszi mindenféle, puha és rugalmas textúrájú lekvárhoz.
Alkalmazás módja
Ajánlott a Dayelet Pectina Citrus-t hideg vízben diszpergálni, először szárazon összekeverni a többi összetevővel, majd turmixolás közben a folyadékra önteni. A pH csökkentéséhez néhány szem Dayelet Citrikus Sav adható hozzá. Teljes oldódás érdekében melegítse 80-85ºC-ig, majd hagyja lehűlni, amíg meg nem zselésedik. Ha a víz kemény (kalcium jelenléte), több hőkezelés szükséges.
Összetevők
Citrompektin, Dextróz.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
részére
-
Szénhidrátok27 %
-
Cukrok27 %
-
Élelmi rost60 %
-
Fehérjék2 %
-
Só1.25 %
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.